Τελικά σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, αδέσποτος σκύλος ήταν η αιτία του ατυχήματος που συνέβη σήμερα το πρωί στον δρόμο Ξάνθης Καβάλα λίγο πριν από το Πετροχώρι όπου ο οδηγός του στρατιωτικού οχήματος στην προσπάθεια του να μην τον χτυπήσει βγήκε από τον δρόμο χωρίς ευτυχώς το ατύχημα να μετατραπεί σε δυστύχημα. Όπως πληροφορούμεθα ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκαν σοβαρά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Αδέσποτο σκύλοι ένα ένα θέμα που σαφώς και εγείρει πολλά ερωτήματα ως πηρός το τι κάνει ο δήμος Ξάνθης για την προστασία πλέον όχι μόνο των πεζών λόγω επιθετικότητας των αδέσποτων σκύλων αλλά και των οχημάτων που κινούνται στον Εθνικό δρόμο Ξάνθης Καβάλας.

Θα πρέπει να τονισθεί μιας και η περίοδος είναι προεκλογική ότι οι αυτοδιοικητικοί που θα αναλάβουν την διοίκηση του δήμου, θα πρέπει να κάνουν παρεμβάσεις στο θέμα και αν χρειαστεί να πάρουν πολιτικά ρίσκα κόντρα στο στερεότυπο και χωρίς λογική νόμο για να λύσουν αυτό το ζήτημα και δεν μιλάμε για ευθανασία, άς το πράξουν. Η σημερινή διοίκηση του δήμου δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα των αδέσποτων σκύλων και απλά ταμπουρώθηκε πίσω από το γράμμα του νόμου. Μόνο που αυτός ο νόμος πλέον αρχίζει και γίνεται επικύνδυνος για τις ζωές τω πολιτών.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ XANTHINEWS