Πάσχα, άρχισαν οι παραβάσεις με τα παράνομα πυροτεχνήματα

Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο λίγο πριν το Πάσχα αυξάνονται οι παρεμβάσεις της αστυνομίας αναφορικά με τα παράνομα βεγγαλικά

 Σύλληψη 21χρονου ημεδαπού για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων

 Συνελήφθη προχθές (27-9-2018) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του, μία σιδερογροθιά, δύο βεγγαλικά και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα (ρολόι χειρός, βραχιόλια, αλυσίδες κλπ), το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Κατασχέθηκαν η σιδερογροθιά, τα βεγγαλικά και τα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.