Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για παραβίαση περιορισμών διαμονής

Συνελήφθη την 16-3-2019 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 21χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, το πρωί της 16-3-2019, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν σε οικισμό του Έβρου, τον 21χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 19 εκατοστών, ενώ όπως προέκυψε παραβίασε τους περιοριστικούς όρους διαμονής που του είχαν επιβληθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες (16-3-2019) το πρωί, σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 28χρονος και μια 49χρονη, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη την 16-3-2019 το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου, 28χρονος αλλοδαπός, διότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 17-3-2019, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 19χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.