Η Τσικνοπέμπτη είναι μια μέρα που περιλαμβάνει κρέας, αλκοόλ και διασκέδαση και είναι σίγουρα η χαρά των κρεατοφάγων. Στις ταβέρνες επικρατεί το αδιαχώρητο ενώ σε ταράτσες, μπαλκόνια και αυλές όλο και κάποια παρέα ή οικογένεια θα βρει την ευκαιρία να ανάψει μια ψησταριά για… το έθιμο! 

Η XanthiTimes.gr όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προτείνει ταβέρνες και εστιατόρια που δοκίμασε για να το “τσικνίσετε” και είναι:

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

Δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλη η Ξάνθη γνωρίζει ότι μπορεί  να είναι άσσοι στα μαγειρευτά και της ώρας, όμως αυτήν την Τσικνοπέμπτη ετοιμάζουν εκπλήξεις που το “τσίκνισμα” θα σας μείνει αξέχαστο

ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ

Εκεί θα “τσικνίσετε”  μετά … μουσικής

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ

Η ταβέρνα τα φαναράκια που για πολλές δεκαετίες μεταφέρει την γεύση από τον πατέρα στον γιο, μας περιμένει και αυτήν την Τσικνοπέμπτη για να “τσικνίσουμε” παραδοσιακά και Ξανθιώτικα.

ΤΑΒΕΡΝΑ “ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ” ΣΤΑ ΚΙΜΕΡΙΑ

Δύό βήματα από την Ξάνθη και θα τσικνίσετε όπως τον παλιό καλό καιρό με ζωντανή μουσική, άριστη εξυπηρέτηση και φυσικά μέσα σε μία οικογενειακή  ατμόσφαιρα, ντυμένη με την καλή παρέα, το κέφι και την  μουσική.

Καλά να περάσετε

ΤΑΒΕΡΝΑ “Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ” ΣΤΗΝ ΣΜΙΝΘΗ

Αν θέλετε παραδοσιακό τσίκνισμα με ψητό αρνάκι, κατσικάκι, κοκορέτσι και όλες τις κρεάτινες πανδαισίες γεύσεων, δεν έχετε παρά να πεταχτείτε για τσίκνισμα μέχρι την Σμίνθη.

Απλά θα μας θυμηθείτε.

Εμείς επειδή δοκιμάσαμε προτείνουμε. Η επιλογή είναι δική σας.