Κοπάδι είναι οι λαγοί στον Δήμο Τοπείρου σύμφωνα με τον δήμαρχο Θ. Μίχογλου ο οποίος απαντώντας σε αυτά που είπε ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ. Χαραλαμπίδης, έβαλε πρώτη στην λίστα των λαγών την κ. Καραλευθέρη για τον λόγο ότι εγκατέλειψε την παράταξη της.
Στην συνέχεια αποκάλεσε «λαγό» και τον κ. Χαραλαμπίδη λέγοντας ότι είναι της μόδας τώρα οι λαγοί μιας και ξεκινά το κυνήγι τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παρ όλο που είναι στο Δ.Σ. και στην οικονομική επιτροπή, εμφανίζεται και εξαφανίζεται σαν λαγός, γιατί όποτε θέλει έρχεται.
Στην συνέχεια αποκάλεσε και τον κ. Κιλικιώτη λαγό, γιατί ενώ ήρθε στην δική του παράταξη πριν από 4 χρόνια και αφού έδωσε όλα τα στοιχεία που στάθηκαν η αφορμή να καρατομηθεί ο κ. Χατζηευαγγέλου, εξαφανίστηκε και πήγε στην αντίπαλη παράταξη και όσο για το θέμα του ποιος είναι αρχηγός στην αντιπολίτευση, ανέφερε ότι σύμφωνα με τον νόμο θα πρέπει η κατάσταση που θα φέρει τις υπογραφές όλων των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης που θα καθορίζουν ποιος είναι αρχηγός να βρίσκεται στα χέρια της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου,
Διαφορετικά, η αντιπολίτευση θεωρείται ακέφαλη.