85 άτομα μέλη και φίλοι της ΕΑΑΣ Ξάνθης βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Αθήνα στο κλεισμένο ραντεβού με την “μαγαρισμένη” από τον Τσίπρα ιστορία. Γράφει ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης στο facebook
Αγαπητοι Φιλοι, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Εμείς από ενωρίς το πρωί 19 Ιαν. κινηθήκαμε και φθάσαμε στην ΑΘΗΝΑ, με 2 λεωφορεία ,συνολικά 85 άτομα, από την ΞΑΝΘΗ για το ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ της 20 ΙΑΝ( ΚΥΡΙΑΚΗ)στην Πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στις 14:00,για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην Προδοτική ,”Συμφωνία των Πρεσπων.
Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους καναπέδες, όπως έπραξε και ο κύριος της φωτογραφίας που ήταν παρών στο περσινό Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ΚΑΒΑΛΑ (6 Ιουν.18).

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Στεφάνου αναχώρησαν και οι Καβαλιώτες με 5 λεωφορεία που μίσθωσε η Ι.Μ. Φ.Ν.Θ. για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ola on cmera

Ο πρώην υπουργός άμυνας καλεί τους Έλληνες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

«Οι ΑΝΕΛ καλούμε όλους τους Έλληνες με τις οικογένειές τους να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής, σε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο, το οποίο δεν έχει δικαίωμα να καπελώσει κανείς»

Αυτό το μήνυμα έστειλα από τον ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός άμυνας ενώ ζήτησε το συλλαλητήριο να είναι ειρηνικό και τόνισε ότι δεν πρέπει να το καπελώσει κανείς.

Κωσταντίνος Τριαναταφυλλίδης σε ανάρτηση του στο facebook πριν από έξη ώρες

..150.000 συμπολίτες μας αυτή τη στιγμή, μες στη μαύρη νύχτα, ταξιδεύουν για Αθήνα!

Αυθόρμητα!
Πείτε μου ποια άλλη ιδέα, ποιος άλλος σκοπός, εκτός από την αγάπη προς την πατρίδα, μπορεί να κινητοποιήσει τόσους ανθρώπους..