ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ -ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ

Με ανάρτηση του ο Β. Τσολακίδης πρώην δήμαρχος Αβδήρων απαντά στην ανακοίνωση του δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη σχετικά με τα έργα που υλοποιήθηκαν και θα υλοποιηθούν από την μεριά του δημάρχου:  «Ο κύριος Τσιτιρίδης σε πρόσφατο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, συγκρίνει το έργο της δικής μας θητείας τα τρεισήμισι χρόνια, με όλο το βάρος της συνένωσης τριών Δήμων, με τα πέντε χρόνια της δικής του θητείας. Αναφέρει έργα που έγιναν και κάποια έργα που θα γίνουν. Και βέβαια ξεχνάει ότι στη διοίκηση Τσολακιδη στο Δήμο Αβδήρων έγινε η νέα γέφυρα των Πηγαδιών,βελτιώθηκε ο δρόμος προς παραλία Μυρωδάτου όπου κάθε χρόνο θρηνούσαμε θύματα, αντικαταστάθηκε το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης από Κουτσό έως Πολύσιτο, βοηθήσαμε με μελέτες την ολοκλήρωση της γέφυρας του Πολυσίτου καθώς και την ασφαλτόστρωση της οδού Σήμαντρα Κουτσό. Αναπλάστηκε ο οικισμός του Μαγικού απέναντι από τα πλαστικά και άλλα μικρότερα έργα. Το αστείο επιχείρημα του είναι ότι κάποια από τα προαναφερθέντα έργα, πληρώθηκαν από την περιφέρεια, άσχετα αν οι δικές μας τεχνικές υπηρεσίες εργάστηκαν προετοίμασαν τις μελέτες τις οποίες ο ίδιος και οι σύμβουλοι του καταψήφιζαν τότε. Έχει μια εμμονή να διαχειρίζεται μόνος του τις εργολαβίες. Υπήρχε κονδύλι για το Κουτσό τριακοσίων χιλιάδων για αντιπλημμυρική προστασία το οποίο εγκατέλειψε.

Ας μας δείξει κάποια έργα που υλοποίησε από το περιφερειακό πρόγραμμα όταν υπάρχουν Δήμοι που απορρόφησαν μεγάλα ποσά, αυτός ασχολιόταν πως θα ξεχωρίσει τους δημότες σε αρεστούς και μη αρεστούς.

Αναρωτιέμαι γιατί δεν απάντησε ούτε μίλησε για δικαιοσύνη όταν ο πρώην αντιδήμαρχος του από τον οικισμό των Αβδήρων, δημόσια στο συμβούλιο τον κατηγόρησε ότι κατεύθυνε μελέτες πολλών χιλιάδων ευρώ…Τον προτρέπουμε λοιπόν να ασχοληθεί με ότι του απέμεινε από το συνδυασμό του, άλλωστε πολύ σύντομα οι συνδημότες θα μας κρίνουν όλους μας και να είναι σίγουρος ότι τώρα μας γνωρίζουν καλά όλους μας……