Ότι η Θράκη  και η Ανατολική Μακεδονία έχει μετατραπεί σε τρίγωνο διακίνησης και παραγωγής ναρκωτικών, είναι κοινό μυστικό. όμως κανένας δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι είναι σε τόσο μεγάλη έκταση. Αυτό σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές μας  έχει την εξήγηση του, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έντονη παρουσία του των αλλοδαπών κακοποιών και διακινητών των παράνομων μεταναστών  στην περιοχή, ευνοει την διακίνηση και ζήτηση των ναρκωτικών με ότι αυτό σημαίνει για τον τόπο. Μία ματια στα Δελτία τύπου της Περιφερειακής Αστυνομίας θα δώσει ένα μόνο δείγμα της αύξησης της εγκληματικότητας στην περιοχή με αφορμή την εμφάνιση των αλλοδαπών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθη 58χρονος για  κατοχή μεγάλης ποσότητα ναρκωτικών

 Κατασχέθηκαν πάνω από 3,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

 Συνελήφθη χθες (9-10-2018) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 58χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 58χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3.740 γραμμαρίων.

ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθη 47χρονος εκβιαστής και μαστροπός

Συνελήφθη χθες (10-10-2018) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 90 ετών, συνολική χρηματική ποινή 323.500 ευρώ, για τις πράξεις της συγκρότησης και ένταξης ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων και το οικονομικό όφελος, της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, από κοινού, κατ’ επάγγελμα, από κερδοσκοπία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς επίσης καταδικαστική απόφαση Πενταμελούς Εφετείου Θράκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για την πράξη της απόπειρας εκβίασης.

ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθη 45χρονος για ναρκωτικά

 Κατασχέθηκαν 81 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 206 γραμμάρια αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης

 Συνελήφθη χθες (11-10-2018) το πρωί, σε χωριό των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 45χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του δύο (2) μεταλλικά κυτία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 81 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με αποξηραμένους κλώνους κάνναβης, βάρους 206 γραμμαρίων.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραίο καπνό

Κατασχέθηκε πάνω από 1,5 κιλό λαθραίου καπνού

Συνελήφθη χθες (11-10-2018) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης –Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 39χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε αυτοκίνητου του, βρέθηκε μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε 1.745 γραμμάρια λαθραίου καπνού, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Συνελήφθη 25χρονος με 1 δενδρύλλιο κάνναβης και 106,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη

Συνελήφθη χθες (9-10-2018) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έρευνες που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε δύο οικίες που διαμένει καθώς και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πλησίον κτήματός του, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

  • 1 δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 4 μέτρων
  • 106,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
  • σπόρους κάνναβης
  • 2 μεταλλικούς θρυμματιστές
  • 1 μεταλλική πίπα