ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Δυστυχώς για την Ελλάδα οι ροές των παράνομων μεταναστών δεν λένε να κοπάσουν παρά την δέσμευση Ερντογάν και η πλούσια προίκα που παίρνει από το κοινοτικό ταμείο. Τα πέντε μεγαλύτερα νησιά του Αιγαίου πελάγους πλέον έχουν καταντήσει μία απέραντη φυλακή για … τους Έλληνες, αφού ήδη οι φιλοξενούμενοι παράνομοι μετανάστες, σε μερικές των περιπτώσεων, ξεπερνούν τον ντόπιο πληθυσμό. Αντιδρούν οι πολίτες των νησιών, δυστυχώς όμως είναι «φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Το ίδιο συμβαίνει και με την χερσαία Ελλάδα αφού πλέον κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στις πόλεις και τα χωριά όπου σε περιφερειακές περιοχές της Ελλάδος, οι παράνομοι μετανάστες, ξεπερνούν σε πληθυσμό τις τοπικές κοινωνίες. Αντιδρούν οι τοπικές κοινωνίες, αλλά χαρακτηρίζονται από τους «προοδευτικούς» συμπολίτες μας φασίστες.

Η απόφαση των Βόρειων Ευρωπαϊκών χωρών να στείλουν τους παράνομους μετανάστες στην χώρα εισόδου (Ελλάδα) βλάπτει πολύ σοβαρά την Χώρα συντομεύοντας την αλλοίωση του πληθυσμού κάτι που δυστυχώς για τον τόπο,  αποδέχτηκαν οι κυβερνόντες προκειμένου να ελαφρύνουν το πολιτικό φορτίο της Μέρκελ η οποία συγκυβερνά με τους ακροδεξιούς.

Η προσπάθεια επίσης της χορήγησης αναφανδόν της Ελληνικής ιθαγένειας είναι ακόμη ένα αρνητικό στοιχείο για το μέλλον του Ελληνισμού στην χώρα μας. Ελπίζουν όλοι σε κάποιο θαύμα για να ηρεμίσει η Χώρα από «περίεργες», το λιγότερο, πολιτικές που βλάπτουν τα Εθνικά Συμφέροντα και η αλλοίωση του πληθυσμού, είναι σίγουρα το νούμερο ένα Εθνικό θέμα.

Α.Π.