Τι πάει και θυμάται  ο Χατζηθεοδώρου

Μάλλον βαλτός είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» αφού ανοίγει θέματα με την προσχολική αγωγή που ως γνωστόν ο δήμος του κ.  Μ. Τσέπελη θα έλυνε πριν αρχίσει το σχολικό έτος, αλλά το υπουργείο λέει, δεν ήταν εν τάξει, με αποτέλεσμα, αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά  ο Μ. Τσέπελης να μην υλοποιηθούν και σίγουρα από μέσα του θα λέει γ@μ@ τα υπουργεία μου, με έκαναν ρεζίλι στους ψηφοφόρους μου – αυτό στην κυριολεξία αφού γίνεται αναφορά στο Δροσερό. Επιμένει ο Χατζηθεοδώρου και ρωτάει και ξαναρωτάει για τις  προκάτ αίθουσες των νηπίων,  στην Ξάνθη και που; Στο Δροσερό. Μάλιστα στις ερωτήσεις του ο Χατζηθεοδώρου κάνει και λογο για τα κολυμβητήρια όπου εκεί μάλλον δεν φταίνε τα υπουργεία αλλά … ο κακός μας ο καιρός.

Ποιο συγκεκριμένα ο Γ. Χατζηθεοδώρου ρωτάει τον δήμαρχο.

-Σκοπεύετε να τοποθετήσετε λυόμενες αίθουσες στο Νηπιαγωγείο του Δροσερού κι αν ναι

-Μπορείτε να μας δώσετε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτηση των δύο λυόμενων αυτών αιθουσών;

 

Σιγά μη δώσει χρονοδιάγραμμα ο Μ. Τσέπελης.

Θα πάει στα «καρντάσια» στο Δροσερό, θα τους χτυπήσει την πλάτη, θα τους ρωτήσει αν θέλουν λυόμενες αίθουσες, αυτοί θα πούνε ναι, αυτός θα πει ναι και στις επόμενες εκλογές θα πει στα «καρντάσια» μην στεναχωριέστε μόλις με ξανα – βγάλετε δήμαρχο, εγώ θα σας βάλω λυόμενες αίθουσες για τα νήπια τα οποία εν τω μεταξύ θα έχουν πάει φαντάροι ή θα πουλάνε κιλίμια στο παζάρι.

Τώρα όσο για τα δύο κολυμβητήρια που δεσμεύθηκε ότι θα κάνει, ακόμη μία δυνατή βροχή σαν την χθεσινή που οι «γκιόλες» επειδή τα φρεάτια των ομβρίων, ελέω ΔΕΥΑΞ, είναι βουλωμένα, από μόνες τους μοιάζουν με κολυμβητήριο,  ο Μ. Τσέπελης θα κάνει όχι δύο κολυμβητήρια που ζητάει ο Χατζηθεοδώρου, αλλά τρία,  έτσι για να έχουμε να παίζουμε,  εκτός πια αν αυτά μπορούν να γίνουν με απευθείας ανάθεση και χωρίς μελέτη αν είναι δυνατόν.

Τώρα τι απάντηση έδωσε ο δήμαρχος ή τι θα δώσει, γιατί ο χρόνος της μιας ώρας στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ελέω … κανονισμού,  δεν αρκεί, αυτές τις απαντήσεις, μάλλον θα τις δούμε στο you tube των κολλητών δημοσιογράφων του Μ. Φανουράκη.