Ι. Καμαρίδης «Τελειώστε με το … πολιτικό «πλιάτσικο» – Δώστε αίμα

 

Για πλιάτσικο – πολιτικό εννοούσε – μίλησε στην προχθεσινή συζήτηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο γιατρός και επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη – Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτης Καμαρίδης ο οποίος, αφού ακούστηκαν ποιο μπροστά λόγια που εξέφραζαν την λύπη και ακούστηκαν προτάσεις στήριξης των πυροπαθών στο Μάτι Αττικής είπε «Να σταματήσει το πλιάτσικο και να βοηθήσουμε ουσιαστικά τους πληγέντες. Να δώσουμε αίμα γιατί αυτή την στιγμή αυτό χρειάζονται».

Ο Ι. Καμαρίδης δεν έχει άδικο αφού όλες αυτές τις ημέρες μεγάλα κανάλια και πολιτικοί, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους – να επισημάνουμε όχι ουσιαστικούς – προέβαλαν τους νεκρούς και την ευαισθησία τους.

Όλα ψέματα. Τα μεν κανάλια για να αυξήσουν την τηλεθέαση τους και οι πολιτικοί σε Εθνικό και τοπικό επίπεδο επιστράτευσαν την μάσκα της συμπόνιας και της καλοσύνης. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο γιατρός αντέδρασε με αυτόν τον γνωστό «τσεκουράτο» λόγο του. Συνήθως αυτοί που λένε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη παρεξηγούνται και το ερώτημα που ακούγετε αυθόρμητα από τους σκεπτόμενους πολίτες. Είναι καιρός, την ώρα που καίγονται ζωντανοί οι άνθρωποι να μιλάνε κάποιοι και να λένε και να υπόσχονται πράγματα που δεν θα γίνουν ποτέ;

Τρανό παράδειγμα η βοήθεια που συγκεντρώθηκε στις πυρκαγιές του 2007 και αγνοείτε η τύχη ενός μεγάλου ποσού που είχε προορισμό τους πυρόπληκτους της Ηλίας.

Η αμετροέπεια ορισμένων, θα πρέπει να έχει κάποιον φραγμό, τουλάχιστον αυτές τις δύσκολες ώρες.