«Κάποιος χτύπησε κάποιον». Απαράδεκτη θέση του κ. Κολάρου

Η θέση του επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ μάλλον προβληματίζει παρά «φωτίζει» τον πολιτικό ρόλο του καθενός μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Με δεδομένο ότι δημοσιογράφος δέχτηκε έμεση απειλή για ξυλοδαρμό του από διοικούντα τον δήμο όπως και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δημοτικός σύμβουλος από το Δροσερό προσπάθησε δημόσια φωτογραφίζοντας δημοσιογράφο ότι «πουλιέται» επειδή στο παρελθών χωρίς ο ίδιος ο σύμβουλος να κατονομαστεί σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχε σε εξυπηρέτηση συμπολιτών του έναντι αμοιβής. Ο εν λόγο σύμβουλος απείλησε με μήνυση τον δημοσιογράφο και όταν είδε ότι δεν ανταποκρίνεται ο δημοσιογράφος, προχθές στην συνεδρίαση είπε δημόσια ότι ο δημοσιογράφος τα «παίρνει».

Αλήθεια κύριε Κολλάρο αυτές τις πρακτικές αποκαλείτε προσωπική υπόθεση του καθενός που κινείτε μέσα και γύρω στο πολιτικό περιβάλλον; Αυτές τις πράξεις βίας – λεκτικές, ξυλοδαρμού και διασυρμού στηρίζετε;

Το προς συζήτηση θέμα ήταν ξεκάθαρα πολιτικό και έπρεπε η συζήτηση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να συζητηθεί σαφώς και όχι για να διατυπωθούν κατηγορίες  αλλά για να προστατευτεί η πολιτική και να περιχαρακωθεί μέσα στα  δημοκρατικά πλαίσια.

 

Η προσπάθεια του Γ. Κολάρου ήταν εμφανέστατη και ουδείς γνωρίζει αν ήθελε να το υποβαθμίσει ή να στηρίξει τον δήμαρχο.

Βεβαίως και είναι πολιτικό το ζήτημα όταν ο γιός του αντιδημάρχου δέρνει τον πολιτικό του αντίπαλο.

Μάλλον ο κ. Κολάρος πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του γιατί κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο όταν κινείτε μέσα σε ένα θολό πολιτικό τοπίο όπου δεν ελέγχονται τα πάθη και η βία φαντάζει ως διέξοδος.