Λάβαμε μία επιστολή από το ΚΕΘΕΑ και την παρουσιάζουμε αυτούσια για να τονίσουμε την ανάγκη στήριξης του  που και αυτό με την σειρά του στηρίζει τους εξαρτημένους από ουσίες συνανθρώπους μας.

Η Xanthi Times.gr κάνει αυτό που μπορεί και πρέπει να κάνει, δηλαδή να κοινοποιεί τις προσπάθειες του ΚΕΘΕΑ.

Προς
την ιστοσελίδα  «XANTHI TIMES »

 

Αλεξανδρούπολη, 11 Ιουνίου 2018

Αξιότιμε κ. Παυλικιάνο

Το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, πραγματοποιεί πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης υπό το σύνθημα «Στάσου πλάι μου». Στόχος η ανάδειξη της σημασίας των κοινωνικών δεσμών και των υποστηρικτικών δικτύων στην πρόληψη  και τη θεραπεία της χρήσης ουσιών καθώς και στην κοινωνική επανένταξη.

Το ΚΕΘΕΑ επιδιώκει σταθερά να ευαισθητοποιεί τους πολίτες γύρω από τα θέματα της εξάρτησης και να ενημερώνει για τις υπηρεσίες υποστήριξης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τις επιπτώσεις της εξάρτησης.

Κάθε χρόνο στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε στο πλάι μας την κοινωνία, φορείς, οργανισμούς, εταιρείες και ιδιώτες, όπως τα ΜΜΕ, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, διαφημιστικές εταιρείες, γραφίστες κ.ά., οι οποίοι στηρίζουν αφιλοκερδώς την καμπάνια μας. Στόχος του ΚΕΘΕΑ είναι η διαφύλαξη και ορθή διαχείριση των πόρων του, ώστε να μπορεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους εξαρτημένους και τις οικογένειές τους.

Παρακαλούμε για την πολύτιμη υποστήριξή σας με μία δωρεάν ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε θετικά και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση,

Κ. Ραφτόπουλος Αντώνης

Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Κέντρου Θράκης