Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Χώρας, μετά την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων,   ορθά  την  καταδίκασε.

Όλες οι πράξεις βίας που προέρχονται από τα άκρα δεξιά ή αριστερά, δεν έχει σημασία, είναι καταδικασμένες και ορθώς ο πολιτικός κόσμος   καταδίκασε αυτήν την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

Είναι έτσι;

Μήπως τελικά η επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος με αυτά που έλεγε και έπραττε τον τελευταίο καιρό προκαλούσε το κοινό αίσθημα; Όπως άλλωστε και όλο το «δημοκρατικό τόξο»;

Μήπως το παράκανε, που λέει ο λαός; Όπως άλλωστε και όλο το «Δημοκρατικό τόξο»;

Μήπως έβλεπε ότι αυτή η συμπεριφορά δημιουργούσε έχθρες αλλά γινόταν απαραίτητη στα πολιτικά του σχέδια και με δεδομένο ότι έρχονται εκλογές, μπορούσε να το «πουλήσει» στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΣΥ; … μήπως εσκεμμένα προκαλούσε το κοινό αίσθημα των Ελλήνων Πατριωτών για να γίνει απαραίτητος, Λέμε τώρα, στα αριστερά και στα κέντροαριστερά και να κάνει τους δεξιούς να τον υπολογίζουν; Λέμε τώρα και εν κατακλείδι η προκλητική συμπεριφορά του δημάρχου (όπως και ολοκλήρου του Δημοκρατικού Τόξου), προφανώς ήταν προσχεδιασμένη από τον ίδιο και η παρουσία του εκεί, μάλλον αυτόν τον σκοπό είχε. Να προκαλέσει και το πέτυχε. Ίσως δεν περίμενε ότι κάποιοι από τον κόσμο που ήταν εκεί, θα αντιδράσουν τόσο βίαια με δεδομένο ότι ο εν λόγο κύριος ήταν ενδεδυμένος με τον πολιτικό μανδύα προστασίας.

Μήπως αυτοί που του επιτέθηκαν δεν ήταν τραμπούκοι, άλλωστε είναι τόσο εύκολο να κολληθεί η ρετσινιά του «τραμπούκου» σήμερα και είναι κάτι σαν την μόδα που ανέπτυξε η ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ ΛΟΓΙΚΉ. «Δεν συμφωνείς μαζί μας; Είσαι φασίστας και τραμπούκος».

Μήπως, λέμε τώρα, οι άνθρωποι δεν είναι «επαγγελματίες» τραμπούκοι; Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι κάποιοι αστυνομικοί, κολλητοί του συστήματος, κατά την διάρκεια της προανάκρισης ενδέχεται να βρούνε στοιχεία, και να του κολλήσουν την ταμπέλα του τραμπούκου, ακροδεξιού και χρυσαυγίτη. Είναι το μόνο εύκολο. Έναν αστυνομικό κολλητό και «τσούπ» μπαίνει στην δικογραφία και μετά το παίρνουν τα παπαγαλάκια της «Δημοκρατίας» και έτσι πετυχαίνουν ΤΟΥς πολιτικούς στόχους  και όταν λέμε της «Δημοκρατίας» εννοούμε όλα τα κόμματα του «Δημοκρατικού» τόξου τα οποία μετά από αίσχη πολλών δεκαετιών φοβούνται την επόμενη μέρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που βιάστηκαν να καταδικάσουν την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη και ορθώς έπραξαν.

Μήπως όμως είναι καιρός όλο το πολιτικό σύστημα της Χώρας να επαναξετάσει τον τρόπο που διοικεί τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν τις ζωές τους και το μέλλων των παιδιών τους;

Μήπως είναι καιρός επιτέλους και μετά από σαράντα χρόνια εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού να βγούνε και να πούνε την αλήθεια και να διοικήσουν την Ελλάδα με σύνεση και δικαιοσύνη;