Απέκλεισε ο Επίτιμος Αρχηγός  ΓΕΣ Στρατηγός Φράγκος να είναι  τυχαίο  το γεγονός με τον οπλισμό που βρέθηκε σε Τζαμί της Θράκης …Σίγουρα υπάρχουν πολλά  όπλα στη Θράκη δήλωσε ο Στρατηγός  , αξιολογώντας την πληροφορία  ότι είναι από  διαφορετικά διαμετρήματα !

Ο Στρατηγός  είπε οτι θα έρθει η ώρα που θα πούμε «Σαν βγαίνει ο Χότζας στο Τζαμί» και πρόσθεσε  …Εμείς άραγε πότε θα ξυπνήσουμε !

Την ίδια ώρα Καταγγέλλει την δράση του Τουρκικού Προξενείου που αλωνίζει στην Θράκη ,Ενώ καταγγέλλει την ύποπτη δράση της Τουρκικής Τράπεζας σε Ξάνθη -Κομοτηνή που δανείζει χαμηλότοκα τους Μουσουλμάνους της Περιοχής για να αγοράζουν το ΒΙΟΣ των Χριστιανών !

Τις καταγγελίες του Στρατηγού Φράγκου επιβεβαιώνουν Κάτοικοι της Θράκης σε σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΑ, που έστειλε Συνεργείο  στην Περιοχή!Ziraat_bank_eisbalei_lektika_sl-600x406

Όπως κατέγραψε  το Ρεπορτάζ, οι κάτοικοι της Θράκης κάνουν λόγο για οργανωμένα κυκλώματα Μουσουλμάνων που αρπάζουν τις Περιουσίες των Χριστιανών για ένα κομμάτι ψωμί »’Μπιρ Παρά» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά !

Ο Στρατηγός Φράγκος που κατάγεται από την Κομοτηνή γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν είναι τυχαίο που στην περιοχή  έφερε και εδρεύουν  Μονάδες Καταδρομών …Αλλά η  άλλη Ελλάδα απλά ξεκουράζεται στα στενά της Ακροπόλεως και στο Καφέ της Μεγάλης Βρετανίας!