Σύλληψη υπηκόου Αφγανιστάν κατηγορούμενου για παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία πιστοποιητικών Συνελήφθη την 29-3-2017 το μεσημέρι, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών, ενώ κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, των Αρχών του Αφγανιστάν. Κατασχέθηκαν το παραπάνω μαχαίρι, το πλαστό έγγραφο, ένα κινητό τηλέφωνο και το όχημα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Σύλληψη 26χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη την 29-3-2017 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 26χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία σύριγγα με μικροποσότητα διαλύματος ηρωίνης, τα οποία κατασχέθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Σύλληψη 60χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη την 29-3-2017 το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 60χρονος ημεδαπός, διότι εντόπισαν, στην κατοχή και την οικία του, 2 νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Σύλληψη 22χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   Συνελήφθη την 28-3-2017 το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 11,7 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη ο οποίος με δόλιο τρόπο αφαίρεσε χρηματικό ποσό και χρυσαφικά – τιμαλφή από ηλικιωμένη σε χωριό της Δράμας Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 28-3-2017 το πρωί, μετέβη σε οικία 85χρονης ημεδαπής, στη Φτελιά Δράμας, όπου προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και προφασιζόμενος την ύπαρξη διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος και κινδύνου πυρκαγιάς, την έπεισε να τοποθετήσει έξω από το σπίτι τα χρήματα που διατηρούσε και διάφορα χρυσαφικά – τιμαλφή, προκειμένου να μην καούν. Στη συνέχεια ο δράστης αφαίρεσε τα χρήματα και τα χρυσαφικά – τιμαλφή και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.         

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Σύλληψη 3 ατόμων για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή

 

Συνελήφθησαν την 27-3-2017 το βράδυ, σε παρέβρια περιοχή των Φερών Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 37 ετών, και ένας 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Αμυντικής Περιοχής), χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 2 δραστών οι οποίοι με δόλιο τρόπο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη σε χωριό της Δράμας Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 2 αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 27-3-2017 το πρωί, μετέβησαν σε οικία 79χρονης, στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, όπου προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ και προφασιζόμενοι την ύπαρξη βλάβης στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση και κινδύνου πυρκαγιάς, την έπεισαν να τοποθετήσει έξω από το σπίτι τα χρήματα που διατηρούσε, προκειμένου να μην καούν. Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν τα χρήματα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.