Συνελήφθη 23χρονος  ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 21 μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθη χθες (2-3-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαεννέα (19) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, ένας (1) υπήκοος Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Ιράν.

 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

 

 

Εξιχνίαση κλοπής από οικία στη Δράμα

 

 Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή από οικία, που διαπράχθηκε την 1/2-3-2017, στη Δράμα.

 

Συνελήφθησαν το πρωί της 2-3-2017, στη Δράμα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, την 1/2-3-2017, μετέβησαν σε οικία στη Δράμα, όπου ο 47χρονος διέρρηξε αυτή και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία ηλεκτρική συσκευή και είδη ιματισμού, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με ποδήλατο στο οποίο ανέμενε εξωτερικά της οικίας ο 29χρονος.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

 

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στη Δράμα και την Αλεξανδρούπολη

 

Συνελήφθησαν χθες (2-3-2017), στη Δράμα και την Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 21 ετών και ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 44χρονο, διότι κατείχε στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 26,3 γραμμαρίων.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην ίδια πόλη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ο 21χρονος, διότι κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

 

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 30χρονο διότι εντόπισαν στην κατοχή του μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.

 

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.