Επικοινώνησαν αγανακτισμένοι συμπολίτες μας με την xanthitimes.gr και έσυραν τα χίλια μύρια για τους διευθυντές των τραπεζών στην Ξάνθη, όπου επιτρέπουν να υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν στο κρύο και το αγιάζει μπροστά στα ΑΤΜ.

Οι ουρές είναι μεγάλες και δεκάδες συμπολίτες μας αυτήν την ώρα, θύματα ενός συστήματος που τους συνθλίβει την αξιοπρέπεια, περιμένουν μέσα στο κρύο για να πάρουν την σύνταξη τους ή να κάνουν τις συναλλαγές τους στα Αυτόματα Μηχανήματα Ανάληψης.

Οργισμένοι οι συμπολίτες μας βλέπουν τα “μηχανάκια” άδεια και περιμένουν πότε ο διευθυντής θα δώσει το οκ. για να τα γεμίσουν.

Η οργή περισσεύει τούτη την ώρα γιατί οι Ξανθιώτες ξέρουν ότι πρέπει να πάρουν την σύνταξη τους για να πληρώσουν το ανάλγητο κράτος και φυσικά τις ανάλγητες τράπεζες.

Η απορία έτσι όπως εκφράστηκε από τα δεκάδες τηλεφωνήματα που λάβαμε έχει να κάνει στο ερώτημα προς τους διευθυντές των τραπεζών που ενώ ήξεραν ότι οι “ουρές” θα είναι μεγάλες δεν φρόντισαν να γεμίσουν τα ΑΤΜ.

Και το άλλο καυτό ερώτημα. Άραγε μεταξύ των υπερηλίκων που είναι ο ένας πίσω από τον άλλον και περιμένουν στωικά πότε οι “προστάτες” της περιουσίας, του κόπου τους και του ιδρώτα τους να να γεμίσουν τα ΑΤΜ άραγε μεταξύ αυτών των ταλαίπωρων πολιτών, δεν είναι ο πατέρας τους ή ο γονιός τους, ο συγγενής τους; Δεν τους λυπούνται; Ή μήπως τα συγγενικά πρόσωπα εξυπηρετούνται χωρίς την φυσική τους παρουσία στο κρύο και το αγιάζει.

Κύριοι διευθυντές εκεί είσθε για να εξυπηρετείται τους πολίτες και μια και δεν έχουν την επιλογή σαν πελάτες που είναι, να πάνε σε άλλη τράπεζα με δεδομένο ότι λειτουργείται ως καρτέλ, τουλάχιστον λυπηθείτε τους και εξυπηρετείστε τους.

ΕΛΕΟΣ.