Γ. Χατζηθεοδωρου: Δεν ασχολούμαστε με ανοησίες και λαμόγια

 

Έκπληξη προκαλεί ο τρόπος που εκφράζεται ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γ. Χατζηθεοδώρου στους εν δυνάμει πολιτικούς του αντιπάλους.

Απαντώντας σε ερώτημα της εφημερίδας ΘΡΑΚΗ της Ξάνθης και που αφορούσε την πιθανότητα στις Εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, να κληθούν να αντιμετωπίσουν και έναν άλλον πολιτικό φορέα, αυτόν των Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα.

Η απάντηση του κ. Χατζηθεοδώρου ήταν ότι δεν ασχολούνται με ανόητους και λαμόγια.

Γίνεται αντιληπτό πλέον πώς τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Τους αποκαλούν  ανόητους και  λαμόγια και κατ επέκταση τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στους κόλπους των Ελλήνων Συνέλευσης, ανόητους και λαμόγια.

Είναι τραγικό, κυβερνητικά στελέχη που απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη μερίδας του Ελληνικού λαού, να αποκαλούν ανόητους και λαμόγια ένα κομμάτι του Ελληνικού Λαού που δηλώνει πολιτικός τους αντίπαλος.

Μάλιστα ο κ. Χατζηθεοδώρου, στις δηλώσεις του στην εφημερίδα, για να κάνει ποιο πιστευτή την θέση του, ανέφερε ότι η CIA  και τα Αμερικάνικα Υπουργεία τους ενημέρωσαν (ποιους άραγε); Για το ποιόν του Αρτέμη Σώρρα.

Προφανώς ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να παρουσιάσει στοιχεία της CIA ή των Αμερικάνικων Υπουργείων που να τον επιβεβαιώνουν.

Διαφορετικά θα πρέπει, αν οι Ελλήνων Συνέλευσης, τον πάνε στα δικαστήρια, να πάρει πίσω, δημόσια τις συκοφαντικές του εκφράσεις.

Αν όλα τα παραπάνω δεν ισχύσουν, τότε πλέον, τα κυβερνητικά στελέχη όπως ο κ. Χατζηθεοδώρου, τρέμουν στην σκέψη ότι μπορεί στις επόμενες εκλογές, να συναντήσουν ακόμη έναν πολιτικό αντίπαλο, που μάλιστα, άσχετα αν πιστεύει κανείς αυτά που λέει, παρουσιάζει επιχειρήματα που έχουν σαν σκοπό να στηρίξουν τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις πολιτικές της κυβέρνησης του και που τους κρατούν με την πλάτη στον τοίχο, σε αντίθεση με τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έταξαν «λαγούς με πετραχήλια» στους Έλληνες πολίτες, κλέβοντας τους στην κυριολεξία την ψήφο και που πολύ εύστοχα, φέρει το άρθρο της ΘΡΑΚΗΣ σαν υπέρτιτλο.