Κρεσέντο ανθελληνισμού και ισλαμολατρείας και στον δήμο Αβδήρων Ξάνθης: Διοργάνωσαν συναυλία σε οθωμανικούς ρυθμούς!

Μετά τον γαλάζιο δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, ο οποίος είχε δεχτεί και είχε νομιμοποιήσει με την πράξη του αυτή την παράνομη ΤΕΞ (τουρκική ένωση Ξάνθης) στις 21/11/2014 τον δήμο Τοπείρου, άλλος ένας νεοδημοκράτης δήμαρχος αυτός του δήμου Αβδήρων Τσιτιρίδης Γεώργιος αποδέχεται και νομιμοποιεί τον τουρκοπράκτορα ψευτομουφτή Ξάνθης Μετε.

Σε μια από τις τουρκογιορτές που οργανώνονται με στήριξη από την Τουρκία που έγινε τις προηγούμενες μέρες στο χωριό Σήμαντρα της Ξάνθης, αλλά και στο χωριό Άβδηρα όπου την Τετάρτη 3 Αυγούστου διοργανώθηκε εκδήλωση που αφορούσε “Συναυλία λόγια και λαϊκά κομμάτια των μεγάλων αστικών κέντρων της Οθωμανικής εποχής(!)” όπως και οργανικούς σκοπούς και τραγούδια της Οθωμανικής περιφέρειας.

Ενώ η Χρυσή Αυγή απαιτεί την απέλαση εκείνων που εργάζονται μεθοδικά κατά της Ελληνικότητας της Θράκης, η τουρκολαγνεία της ψοφοδεξιάς ακόμη και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης κρατά καλά στον τόπο μας.

Όλη αυτή η σαπίλα, ο νενεκισμός, η διαφθορά και ο ανθελληνισμός της τοπικής γαλάζιας αυτοδιοίκησης στην Ξάνθη πηγάζει βεβαίως από την κεντρική πολιτική ηγεσία τους αλλά και γενικά από την προδοτική κεντρική πολιτική σκηνή.

Γεωργακάκης Ιάκωβος
Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kresento-anthellhnismou-kai-islamolatreias-kai-ston-dhmo-abdhrwn#ixzz4GWmtESg8