Δεν μπορεί, κάποια στιγμή οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές θα ευαισθητοποιηθούν.

Δεν μπορεί, κάποια στιγμή οι δικαστικές αρχές που είναι ευαίσθητες σε ότι αφορά την οικογενειακή γαλήνη,  θα αντιδράσουν. Δεν είναι δυνατόν να κωφεύουν πλέον. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

ΝΤΕΣΙΜΠΕΛΟΜΕΤΡΟ

Κάθε Σαββατοκύριακο η γειτονιά καταριέται την ώρα που γεννήθηκε αφού η μουσική είναι στην διαπασών γιατί όλο και κάποιος θα παντρέψει το παιδί του, θα κλείσει τούς δρόμους, θα πληρώσει για το κέφι του μία ορχήστρα και όποιον πάρει ο χάρος.

Κλείνουν τους δρόμους, βάζουν την ζωντανή μουσική στην διαπασών δοκιμάζοντας τα νεύρα των γειτόνων.

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στις αρχές να επιτρέπουν στον καθένα να βιάζει την ακοή και την διάθεση των πολιτών;

Επιτέλους οι εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν γιατί επιτέλους η αστυνομία δεν σταματά αυτό το έγκλημα της ηχορύπανσης που έχει σαν αιτία να φεύγουν όσοι μένουν στο Πούρναλικ από τα σπίτια τους προκειμένου να βρουν την ηρεμία τους, για να μπορούν να κάνουν το κέφι και το γλέντι τους οι μουσουλμάνοι κάτοικοι του Πούρναλικ;

Επιτέλους οι εισαγγελικές αρχές να μας πούνε ποιος υπογράφει την άδεια χρήσης μουσικών οργάνων “ντάλα” μεσημέρι;

Πώς μπορεί η αστυνομία να κλείνει επιχειρήσεις που δίνουν ένα κομμάτι ψωμί σε δεκάδες οικογένειες γιατί έχουν δυνατά την μουσική ενοχλώντας τους ένοικους της οικοδομής  και όταν αφορά πολίτες οι οποίοι θέλουν να μείνουν στο σπίτι τους, αλλά κάποιοι που θέλουν να διασκεδάσουν κάθε Σαββατοκύριακο, πολλές φορές και μεσοβδόμαδα, τους υποχρεώνουν να τα εγκαταλείπουν ολόκληρο το καλοκαίρι;

Δυστυχώς για τους κατοίκους  -χριστιανούς- οι οποίοι καλούν το 100 αυτό λέει οκ θα τους σταματήσουμε αλλά δυστυχώς από τις 30 φορές που έχουν ειδοποιηθεί το τελευταίο δίμηνο ούτε μία φορά δεν σταμάτησαν την μουσική γιατί; οι χριστιανοί που είχαν την ατυχία να μένουν στο Πούρναλικ είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού και το κράτος τους αντιμετωπίζει έτσι.

Δυστυχώς  ο ορυμαγδός συνεχίζεται και αν δροσίσει κάπως τότε μέχρι τις 12, είναι τυπικοί βλέπετε, είναι αν να πέφτουν βόμβες. Γιατί; Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. 50 ντεσιμπέλ το ανώτερο σε κατοικημένη περιοχή. Γιατί κύριε εισαγγελέα δεν δίνεται εντολή στην αστυνομία να εφαρμόσει τον νόμο;

Σε αυτό το έγκλημα που γίνεται ποιος θα αποδώσει δικαιοσύνη;

Τι πρέπει να γίνει; Από ότι αντιλαμβανόμαστε οι γείτονες που δεν είναι μουσουλμάνοι ετοιμάζονται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Η Ξανθιώτικη δικαιοσύνη τότε θα κινηθεί; Αφού πρώτα γίνει το κακό;

Γιατί θα πρέπει κάθε Σαββατοκύριακο οι Χριστιανοί γείτονες  πρέπει να υφίστανται αυτό το μαρτύριο;

Άραγε οι δικαστικές  αρχές της Ξάνθης  θα ήταν ποιο ευαίσθητοι αν Χριστιανοί ενοχλούσαν με τους ήχους μουσουλμάνους γείτονες;

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά ο αστυνομικός που απάντησε στην κλήση του 100 δεσμεύτηκε για πολοστή φορά ότι θα τους σταματήσει και όπως δείχνουν τα πράγματα έγραψε τα τηλεφωνήματα αγανάκτησης των πολιτών στα παλιότερα των υποδημάτων του.

Ευτυχώς που  όταν θα γίνει μήνυση προς την Αστυνομία της Ξάνθης από τους γειτόνους, οι τηλεφωνικές κλήσεις μπορεί να επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι οι ταλαιπωρημένοι χριστιανοί του Πούρναλικ ζήτησαν για πολοστη φορά την συνδρομή της Αστυνομίας αλλά για μία ακόμη φορά επειδή δεν είναι πρόσφυγες, μουσουλμάνοι αλλά Έλληνες πολίτες,  τους έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων.

Είναι το πέμπτο δημοσίευμα που γίνεται με αυτό το περιεχόμενο στην xanthitimes.gr  όπου καταγράφουμε την οργή των γειτόνων και την απόγνωση.

Αν κάποιος δεν κρατηθεί και προσπαθήσει να αποδώσει δικαιοσύνη μόνος του,  όπως κάποιοι στο παρελθών και βρέθηκαν από το πλήθος που γλεντούσε στο νοσοκομείο, εμείς, ως μέσον ενημέρωσης το καθήκον μας απέναντι στην κοινωνία το κάναμε. Προβάλαμε την αγανάκτηση των χριστιανών συμπολιτών μας απέναντι στην μεροληπτική συμπεριφορά των αρχών και της δικαιοσύνης υπέρ των μουσουλμάνων “γλεντζέδων” για αυτόν τον ηχητικό “βιασμό” που υφίστανται κάθε Σαββατοκύριακο όλους τους θερινούς μήνες.

Πλέον η δικαιοσύνη και η αστυνομία ας κάνει το δικό της καθήκον απέναντι στην κοινωνία της Ξάνθης.