Η παλιά καραβάνα ξέρει

 

Ο παλιός και έμπειρος πολιτικός Μ. Τσέπελης, ακολούθησε την παλιά γνωστή συνταγή της πολιτικής επιβίωσης και όπως δείχνουν τα πράγματα κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει πολιτικά, αλλά θα πάρει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράταξη που ηγείται ο Χ. Δημαρχόπουλος.

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Άλλωστε η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όποιος διάβασε συμπεριφορές και βλέμματα, βγάζει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο Μ. Τσέπελης ξαναγύρισε στο μαντρί. Τώρα δεν μένει παρά να δούμε τα ανταλλάγματα και μάλλον στόχος του είναι ή οι Τεχνικές Υπηρεσίες ή η ΔΕΥΑΞ.

Πιθανολογούμε ότι είναι ευκαιρία μιας και υπάρχει φανερό έλλειμμα στις Τ.Υ. να τις αναλάβει εκτός αν στο παραπέντε «σκάσει» μύτη το «αουτσάιντερ» που μάλλον δεν πολυσυμπαθεί τον Τσέπελη και τα στέκια των Τ.Υ. είναι γνώριμοι χώροι για το εν λόγο αουτσάιντερ.

Μιλάμε βέβαια για τον Μ. Τσέπελη που όλα δείχνουν ότι παραμένει στην παράταξη Δημαρχόπουλου και μάλιστα όπως συμπεράνουμε και αντιδημαρχία θα του δώσει αλλά και θα πάνε μαζί χέρι με χέρι στις επόμενες εκλογές και μάλιστα ως υπαρχηγός του άσχετα αν ο δήμαρχος τον «καθαίρεσε».

Untitled XASAPIS 5

Τα βήματα που ακολούθησε ο Μ. Τσέπελης απλά και σίγουρα.

-Αποστασιοποίηση

-«Γλύκες» με Μπένη και Ξυνίδη

-Τα μηνύματα του έφτασαν στον δήμαρχο, μάλλον έμεινε για λίγο στο κενό και μόνος του, αφού οι στενοί του συνεργάτες αποδεικνύονται απλώς φελλοί και πιθανολογούμε ότι ο ίδιος έκανε το πρώτο βήμα.

-Βέβαια στήριξη Τσέπελη χωρίς αντάλλαγμα-πολιτικό εννοείται- δεν συμβαδίζουν.

Ποια ή ποιο αντάλλαγμα πείρε ο Μ. Τσέπελης για να «ξαναγυρίσει» στο μαντρί, θα φανεί πολύ σύντομα.

-Και αντάλλαγμα θα πάρει και χέρι-χέρι με τον Χ. Δημαρχόπουλο θα πάνε στις εκλογές.