Γκρίζα και η Θράκη;

 

Με το πρόσφατο «Γκριζάρισμα» από την πλευρά της Τουρκίας της Σαμοθράκης, με λύπη μας βλέπουμε, δυστυχώς, η Θράκη να μετατρέπετε σε γκρίζα ζώνη, κάτι που επισημαίνει στην ερώτηση του προς τον αρμόδιο Υπουργό ο κ. Καράογλου, μετά την ενημέρωση που είχε από τον Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη, σε σχέση με το τηλεοπτικό σήμα που δεν λαμβάνουν οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής.

Μία διαπίστωση που γεμίζει θλίψη όλους τους Έλληνες που βλέπουν την κυβέρνηση να ασχολείται με χιλιάδες ανούσια πράγματα και δεν δίνει την παραμικρή προσοχή σε θέματα όπως η ενημέρωση των κατοίκων της ευαίσθητης περιοχής, που λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης του Προξενείου, της Θράκης κινδυνεύει να γίνει γκρίζα ζώνη κατά την προσφιλή τακτική της Άγκυρας.

Δυστυχώς από την άλλη πλευρά βλέπουμε τα σπίτια των κατοίκων της ορεινής περιοχής να γεμίζουν με δορυφορικά πιάτα που «πιάνουν» αποκλειστικά τουρκικά προγράμματα.

Σαφώς και πρέπει από την αντιπολίτευση να ασκηθεί αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση, όμως τον πρώτο λόγο έχουν οι βουλευτές όλων των κομμάτων της ΑΜΘ οι οποίοι πρέπει όλοι μαζί να πιέσουν την κυβέρνηση.

Τα Εθνικά Θέματα δεν είναι ευθύνη ενός, αλλά όλων των κατοίκων της Περιφέρειας.