Ένα τσιπουράκη στα γρήγορα… από τον Στέφανο Χατζηπαναγιώτου.

Ένα μικρό τραπέζι στήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Στέφανου Χατζηπαναγιώτου με τα εκλεκτά φρούτα λαχανικά για να γιορταστούν τα 40 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο.
Η φουφού στήθηκε, το τραπέζι με τις εκλεκτές σαλάτες από το μαγαζί του συνόδεψαν τα σουβλάκια και οι δεκάδες επισκέπτες του Στέφανου τον τίμησαν πίνοντας μαζί του ένα τσιπουράκι.
Εκείνο που έχει σημασία για τον ίδιο τον Στέφανο, ο οποίος έχει πείρα δεκαετιών στα φρούτα και τα λαχανικά, είναι ο πελάτης – φίλος, να είναι ευχαριστημένος.
Χατζηπαναγιώτου φρουταIMG_20160318_120959
Η ποιότητα είναι δεδομένη και οι τιμές συμπιεσμένες για να μπορεί ο κάθε νοικοκύρης να βάλλει στο τραπέζι του τα λαχανικά και τα φρούτα. Σαφώς και δεν κάνουμε αναφορά στο θέμα της φρεσκάδας των προϊόντων του γιατί αυτό είναι δεδομένο.
IMG_20160318_121012
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από την πρώτη ημέρα που άνοιξε στην Βενιζέλου 108, από όλες τις περιοχές της Ξάνθης, οι Ξανθιώτες, προτιμούν το μαγαζί του.
Εμείς σαν XanthiTimes.gr του ευχόμαστε να στηρίζει τους Ξανθιώτες με την ποιότητα των προϊόντων και τις πολύ καλές τιμές για ακόμη περισσότερες δεκαετίες.
Στέφανε καλές δουλειές.
Scan