Πέφτει η αυλαία με τα ασανσέρ στην οικοδομή. Κρίμα.

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο βοήθησε σήμερα το πρωί η ενημέρωση που έλαβα από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Γ. Γκοδοσίδη την οικοδομή η οποία σε λίγες μέρες θα μείνει χωρίς ασανσέρ γιατί δεν μπορεί να καταβάλλει στον συντηρητή το ποσόν των 5.500 ευρώ που ζητά προκειμένου να κάνει της παρεμβάσεις του και να υπογραφεί το πιστοποιητικό καταλληλότητος.
Μετά από το ερώτημα που υπέβαλα στον κ. Γκοδοσίδη σχετικά με το τι γίνεται και είναι θορυβημένοι οι κάτοικοι των οικοδομών όπου σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να εκδοθεί πιστοποιητικό καταλληλότητος του ασανσέρ και είναι προς τιμήν του που σήμερα το πρωί με κάλεσε στο γραφείο του και με ενημέρωσε σχετικά.
Το ίδιο έπραξε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θωμάς Ηλιάδης ο οποίος μου εξήγησε και το γράμμα του νόμου και την δουλειά του συντηρητή η οποία σαφώς και πρέπει να πληρωθεί.
Το θέμα πλέον είναι ότι όπως με πληροφόρησαν οι ένοικοι της οικοδομής η οποία είναι κατασκευής του 2001 αν δεν πληρώσουν το ποσόν των 5.500 ευρώ, τον συντηρητή μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, θα πάει στην συγκεκριμένη οικοδομή, κλιμάκιο αποτελούμενο από δύο υπαλλήλους των Τεχνικών Υπηρεσιών, έναν αστυνομικό και τον συντηρητή και θα σφραγίσουν το ασανσέρ της οικοδομής καταδικάζοντας έτσι τους ένοικους να ανεβαίνουν τους ορόφους με τα πόδια και κάποιους ανήμπορους να μην κατεβαίνουν καθόλου από το διαμέρισμα τους.
Δυστυχώς η εξουσία δείχνει για μία ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο.