Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον, ότι μετά από την επίθεση που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμάς Ηλιάδης, σχεδόν από ολόκληρη την αντιπολίτευση, ο Δήμαρχος, λογικό είναι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδείξει το έργο των Τεχνικών Υπηρεσιών.  Μην ξεχνάμε ότι ο Θωμάς Ηλιάδης είναι ένας από τους στενούς συνεργάτες του Δημάρχου και έχει μεγάλη πρόσβαση στους παλιννοστούντες.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο Θωμάς Ηλιάδης είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν και πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν επιστρέψει για πάντα στην Ελλάδα από την ιδιαίτερη πατρίδα του και ποιο συγκεκριμένα στην Ξάνθη, διετέλεσε και Υπουργός.

Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα και αυτό ίσως είναι το …πρόβλημα. Ο κ. Ηλιάδης προφανώς αδυνατεί να κατανοήσει τον τρόπο σκέψης των Ξανθιωτών, των συνεργατών του και φυσικά της αντιπολίτευσης γιατί όλοι παραδέχονται ότι είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει.

Στο χέρι του δημάρχου είναι, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι συνδημότες του, τα εξειδικευμένα θέματα που διαχειρίζονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες να τα αναλάβει κάποιος Τεχνοκράτης και απ όσο γνωρίζουμε διαθέτει τέτοια πολιτικά στελέχη στην παράταξη του.

IMG_0280

Η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης

Καθημερινότητα αποτελεί πλέον η συνεχής παρουσία των συνεργείων των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου και στην παλιά πόλη της Ξάνθης για  εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού της περιοχής.

Τα συνεργεία του Δήμου, οργανωμένα και συντονισμένα, «ξεσκόνισαν» στην κυριολεξία όλο τον χώρο στην περιοχή νησάκι με τις οδηγίες των αρμοδίων αντιδημάρχων.

Ο αγώνας των υπηρεσιών του Δήμου μας συνεχής και αδιάκοπος σε όλο τον Δήμο, με τη συνδρομή των πολιτών και με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.