Την ώρα που οι λαθρομετανάστες περνούν κατά δεκάδες καθημερινά από τον Έβρο, τα ναρκωτικά θερίζουν, το παραεμπόριο είναι απλωμένο απ άκρη σε άκρη του νομού η αστυνομία έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να συλλάβει παραεμπόριο της τάξης των 230 ευρώ. Και αυτό χρειάζεται, αλλά ας απαλλάξουμε πρώτα τον τόπο από το μεγάλο έγκλημα και μετά στήνουμε ολόκληρη επιχείρηση για να συλλάβουμε μία γυναίκα που πούλησε ένα σκυλί γιατί προφανώς ήρθε στο ζόρι. Τώρα αν αυτή η κυρία πούλησε δεκάδες ή εκατοντάδες σκυλιά και η φοροδιαφυγή ξεφεύγει ε…τότε τι να πει κανείς. Πάντως από το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο, δηλαδή να παρανομεί κατά συρροή.

Συνελήφθη ημεδαπή η οποία πούλησε σκύλο χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από το νόμο

Συνελήφθη χθες (15-1-2016) το απόγευμα, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκειας της οποίας συνελήφθη η 44χρονη, διότι πούλησε σε αστυνομικό, που εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, έναντι 230 ευρώ, ένα σκύλο, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από το νόμο.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.