Πριν λίγο στην Ξάνθη, το νομό φρούριο του ΣΥΡΙΖΑ!
ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΟΙ.
Σήμερα το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, απεργεί ενάντια στους ΣαμαροΒενιζέλους, ενάντια στους Μερκελιστές, ενάντια στους δωσίλογους, ενάντια στους γερμανοτσολιάδες, ενάντια στην διαφθορά, ενάντια στην αναξιοκρατία, ενάντια στο αδηφάγο κράτος. Ενάντια στην Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ.
Αυτοί δεν ψήφισαν ΠΔ και πήγαμε σε εκλογές, τρίτη φορά τότε σε 1,5 χρόνο.
Αυτοί έκαναν την συμφωνία το Φεβρουάριο.
Αυτοί έστειλαν το Γιάννη, στις διαπραγμάτευσης, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Αυτοί κάθε εβδομάδα ήταν κοντά σε συμφωνία και υπήρχε κάθε μέρα αισιοδοξία και τελικά σε λίγο θα πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε.
Αυτοί κάναν το δημοψήφισμα και έκαναν τους μίσους Έλληνες να έχουνε μαλώσει με τους άλλους μίσους και δίχασαν την ελληνική κοινωνία.
Αυτοί κάναν τα capital control και τώρα θα έχουμε αλλά 15 Δις λεφτά των φορολογουμένων να πληρωθούν, για την ανακεφαλοποίηση.
12234911_10153037840352282_4288131971337043330_n
Αυτοί μετρά του email Χαρδούβελη ύψους 1,5 Δις, μετά από 7 μήνες τα έκαναν τουλάχιστον 14 Δις.
Αυτοί δεν κατάργησαν τον ΕΝΦΙΑ, αυτοί δεν εφάρμοσαν το Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, αυτοί δεν κατάργησαν τα διόδια, αυτοί δεν έσκισαν με ένα άρθρο και ένα νομό το μνημόνιο.
Αυτοί είναι το παλιό και εμείς το νέο.
Αυτοί έχουν διορίσει κάθε ξάδερφο, γκόμενο, φίλο και επόμενο στο Δημόσιο, αυτοί αγόρασαν σαπάκια αεροπλάνα και πηγαινοέρχονται με τα ελικόπτερα στα σπίτια τους.
Αυτοί μας πήγαν σε τρίτες εκλογές σε 7 μήνες για να καθαρίσουν την μπουγάδα στο κόμμα τους.
Αυτοί οδήγησαν σε 17,000 απολύσεις τον Αύγουστο και άλλες 14,000 το Σεπτέμβριο, αυτοί είναι που ενώ μειωνόταν η ανεργία, την αύξησαν.
Αυτοί είναι που κάνανε συνδιαλλαγές με τους τρομοκράτες και απειλούσαν τον Πανούση και τώρα μάλλον θα τον μηνύσουν μάλιστα.
Αυτοί είναι που δεν θα έβαζαν ΦΠΑ στα νησιά, αυτοί είναι η αίτια που τα νησιά έχουν γεμίσει προσφυγές και κατάργησαν την Αμυγδαλέζα για να ανοίξουμε τώρα άλλες 100.
Αυτοί φταίνε για όλα. Αυτοί, αυτοί, αυτοί.
Οι Άλλοι, όχι εμείς. Εμείς με τις πλάτες τις δίκες σας, συνεχίζουμε να σας κοροϊδεύουμε μέσα στα μούτρα σας. Γιατί αλώστε πότε οι νοικοκυραίοι και ο ιδιωτικός τομέας και ο κάθε ορθολογιστής αντέδρασε; ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!
Οπότε, ζητώ οι μπαχαλάκηδες και ζητώ η 12η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ημέρα απεργίας οπού το κόμμα κάλεσε σε απεργία ενάντια στην κυβέρνηση που εξυπηρετεί το κόμμα.
Δεν κατάλαβα, ΜΟΚΟ! Όσο εσείς δεν αντιδράτε και μας εκλέξατε 3 φορές, δεν πατέ να ψηφίσετε, τρώγεστε, δεν μπορείτε ούτε στο κόμμα σας να βάλετε μια τάξη, είστε εσωστρεφείς και δεν δίνεται στο ελληνικό λαό, να αντιληφθεί έμπρακτα τι είναι μεταρρύθμιση, πως βγαίνει κερδισμένο το σύνολο του ελληνικού λαού και τι είναι επιτέλους αυτό το τιμημένο εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και πως θα λάβει χώρα, τόσο εμείς θα σας κοροϊδεύουμε μέσα στα μούτρα σας. Ροχάλες σας ρίχνουμε εάν δεν το έχετε καταλάβει και λέτε βρέχει!
Σσσσσσσσσςςςςςς, η Πατρίδα αυτοτρολάρετε και κοιμάται, μην ενοχλείτε!!!!!