Στην Ξάνθη βρέθηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ το Σάββατο το μεσημέρι και σε συγκέντρωση των μελλών του κόμματος ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡΑ παρουσίασε τους υποψηφίους στην Ξάνθη παραχωρώντας συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος μίλησε για ανασυγκρότηση της οικονομίας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σημειώνοντας ότι από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υπάρχει και θέληση αλλά και σχέδιο για να επιτευχθεί.
Έκανε και την αυτοκριτική του κόμματος του κατά την διάρκεια της συγκυβέρνησης τονίζοντας ότι θα δώσουν λύσεις στον τομέα της παιδείας, υγείας και αγροτικής οικονομίας σημειώνοντας ότι θα επανεξεταστεί η φορολογία των αγροτών.
Μιλώντας για το μεταναστευτικό επέκρινε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που ενώ έβλεπε ότι το κακό έρχεται δεν έκανε απολύτως τίποτε για να το σταματήσει.
Τέλος ζήτησε την στήριξη των Ξανθιωτών για να διεκδικήσουν μαζί με το ΠΑΣΟΚ την 3η έδρα, δεσμευόμενος ότι τα προβλήματα του νομού θα φτάσουν στο κοινοβούλιο και θα απαιτηθούν λύσεις.
P1330096
P1330097
P1330098