Αναμένονται παραιτήσεις της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Αυτές οι εκλογές θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα ακόμη και παραιτήσεις κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης μετά το μεγάλο μπέρδεμα που βγήκε στην επιφάνεια κατά την διάρκεια διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μέσα από την Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη δεν κατάφεραν να τα «βρούνε» και αυτό ανάγκασε τον Γραμματέα να στείλει τις 11 υποψηφιότητες στα κεντρικά για να αποφασίσει η Αθήνα για την κατάρτηση του ψηφοδελτίου. Κατά πάσα πιθανότητα αύριο το μεσημέρι θα γνωστοποιηθούν τα ονόματα που θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Ήταν τόσο μεγάλη η αναστάτωση μέσα στην Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ που πρωτεύοντα στελέχη του κόμματος τοπικά, είναι έτοιμα να παραιτηθούν γιατί δεν εισακούστηκε η γνώμη τους.
Είναι γεγονός πώς η Τρίτη έδρα «παίζεται» και οι πληροφορίες λένε πώς τα προγνωστικά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και τόσο ευχάριστα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την διεκδικήσει το ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, αν βέβαια καταφέρει να συσπειρωθεί, να αφήσει την γκρίνια και δεν υπάρξουν παραιτήσεις διαφορετικά ο δρόμος ανοίγει για τους ΑΝΕΛ.