Όλες αυτές της ημέρες της άκρατης προπαγάνδας μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ ακούσαμε και το αμίμητο από κάποιους “διανοούμενους” περί των εξωτερικών θεμάτων κυβερνητικούς βουλευτές.

Είπαν λοιπόν κάποιοι από του φωστήρες νεόκοπους βουλευτές της διπλωματίας ότι, δώσαμε όλα όσα δώσαμε στα Σκόπια,  για να ανακόψουμε την διείσδυση της Τουρκίας στην γειτονική Χώρα.

Οι άνθρωποι εκτός του ότι δεν ακούν, δεν ενημερώνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών, τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ελλάδος δεν διαβάζουν ούτε εφημερίδες.

Διότι αν διάβαζαν εφημερίδες θα γνώριζαν ότι η Τουρκία ήδη έχει βάλλει “πόδι” στα Σκόπια. Έχει ήδη χρηματοδοτήσει για την αναδιοργάνωση του Στρατού των Σκοπίων, έχει υπογράψει νόμο που λέει ότι όσοι Τούρκοι επιχειρηματίες επενδύσουν στα Σκόπια δεν θα πληρώνουν εφορία για τα επενδεδυμένα κεφάλαια και πολλές άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες που και ο ποιο αδαής θα αντιλαμβανόταν ότι το παιγνίδι με τα Σκόπια υπέρ της Τουρκίας είναι χαμένο από χέρι.

Το Μουσουλμανικό τόξο βορείως της Ελλάδος έκλεισε εδώ και μία δεκαετία μα την “αδελφοποίηση της Αλβανίας”.

Επίσης αν παρακολουθούσαν τα δημοσιεύματα θα γνώριζαν ότι υπάρχουν 3.000 οπλισμένοι από τον UCEKA  “εθελοντές Αλβανόφωνοι” – κάποιοι ανεβάζουν το νούμερο στους 5000- στα Σκόπια, που με χρηματοδότηση μέσω της Τουρκίας, οπλίστηκαν σαν αστακοί και οι εν λόγο μουτζαχεντίν, είναι έτοιμοι, ανεξάρτητα από την πολιτική των Σκοπίων να χιμήξουν κατά της “Νότιας Μακεδονίας” για να δημιουργήσουν την “Μακεδονία του Αιγαίου” .

Και το αφελές ερώτημα στους αφελείς ινστρούχτορες του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύετε ότι με προπαγάνδα και το τάισμα σανού στον Ελληνικό Λαό, ότι θα ανακόψετε την την διείσδυση της Τουρκίας στα Σκόπια;

Εκτός από κακέκτυπο κυβέρνησης, είσθε και τεμπέληδες γιατί δεν διαβάζεται και ακόμη χειρότερα ότι εκτός του δεν “αντιλαμβάνεται η δεξιά σας, τι ποιεί η αριστερά σας”, είσθε επικίνδυνοι για την Χώρα.

Είναι γνωστό της πάση ότι δώσατε τα πάντα στα Σκόπια για να σας δωσυν ελάφρυνση του χρέους προκειμένου να στηρίξετε το αφήγημα περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια. Δυστυχώς όμως και αυτό το αφήγημα θα φορτωθεί στις πλάτες των Ελλήνων.

Με λίγα λόγια για να ενισχύσετε το σανό που πουλάτε την Ελλάδα δεν διστάσατε να ζημιώσετε Εθνικά την Χώρα.