ΑΝΤΙ-ΔΕΛΤΙΟ 

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Δεν φτάνει που τα έργα σπανίζουν στην Ξάνθη, έχουμε κι αυτούς που δουλεύουν μαύρα στα βαριά μηχανήματα και είναι κρίμα που η Ξάνθη έχει τεράστιες κατασκευαστικές εταιρείες να κάθονται ανενεργές και να ασχολείται η οικονομία και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί αν κάποιος χειριστής δουλεύει «μαύρα». Ντροπή στην κυβέρνηση που ένας από τους πυλώνες ανάπτυξης, η Οικοδομή, δεν φτάνει ότι μαραζώνει, συνεχίζει και νεκρή ακόμη ο Τσίπρας να την φορολογεί. Εδώ κολλά αυτό που λέει ο λαός. «Την αγελάδα για να την αρμέξεις θα πρέπει να την ταΐσεις. Όταν όμως αντί να την ταΐζεις της μειώνεις το φαγητό, κάποια στιγμή θα ψοφήσει. Τότε να δω που θα βρούνε λεφτά για να κάνουν τις διακοπές τους οι «ακριβοί» μας υπουργοί.

-//-

13 γιατροί λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Αδαμίδης Δημήτριος, χρειάζονται για να ενισχύσουν το εκεί ΤΟΜΥ. Με τα ΤΟΜΥ της Ξάνθης – 4 έχουμε, ζωή να έχουμε να τα θυμόμαστε – τι γίνεται;, πότε θα επανδρωθούν και θα αποσυμφορήσεων το νοσοκομείο της Ξάνθης που κατάντησε Κέντρο Υγείας αστικού τύπου;

-//-

Κεφτεδάκια κοτόπουλο, ειλικρινά δεν ήξερα ότι γίνεται. Να είναι καλά ο Βασίλης Βασιλείου από το Περί … Κότας που μας το έμαθε.

-//-

Για να δούμε, συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο. Πόσο ειρηνικό θα είναι; Ευτυχώς που υπάρχει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης και μια φορά τον μήνα «ανάβουν» τα αίματα. Διαφορετικά η πολιτική σκηνή της Ξάνθης  ευθεία γραμμή καρδιογράφημα. Εντάξει μην είμαστε αχάριστοι, βάφουμε που και που κανένα γαλάζιο τετράγωνο για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα των ΑμεΑ.

-//-

Πάντως είναι να απορεί κανένας με τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που αμέτι μουχαμπέτι βάλθηκε λόγο «προοδευτισμού», τους φούστηδες να τους λέμε gay. Τόσα χρόνια φουστηδες τους έλεγε η Ξάνθη, την νύφη τώρα θα πληρώσει ο Ευστρατίου; Έλα μ@@ν@ στον τόπο σου που λέει και ο λαός.

Αλήθεια το 3% του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δεν μπορεί να καταλάβει ότι η Ξάνθη κατοικείτε από νοικοκυραίους που δεν μπορούν να καταλάβουν αυτόν τον περίεργο, αφύσικο, θα έλεγα «προοδευτισμό» και που προσπαθούν καταγγέλλοντας πότε τον έναν και πότε τον άλλον να τον επιβάλλουν; Δεν γίνεται βρε παιδιά πάρτε το χαμπάρι. Ο φούστης θα λέγετε φουστης στην Ξάνθη

-//-

Ύστερα σου λέει Εθνική Ασφάλεια. Όταν η τουρκόφωνη εφημερίδα Gündem προαναγγέλλει σύλληψης σε Ελληνικό Έδαφος Γκιουλενιστών, τα Σκόπια μας πείραξαν. Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτ.

-//-

Αν νομίζουν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πάρουν μειονοτικούς ψήφους στέλνοντας ευχές για το μπαϊράμι. Είναι βαθιά νυχτωμένοι.

-//-

Βελτιώστε, επισκευάστε και συντηρήστε το off roαd αυτοκίνητό σας στον «Βραζιλιάνο». Αυτός ξέρει.

-//-

Δεύτερο κρούσμα που δουλέμποροι κουβαλούν το «εμπόρευμα» τους μέσα στην πόλη της Ξάνθης και «στουκάρουν».

Καλά οι λαθρομετανάστες το ξέρουν ότι έμπλεξαν με μαφιόζους και επαγγελματίες δουλέμπορος και παίρνουν το ανάλογο ρίσκο. Οι Ξανθιώτες όμως τι φταίνε; Για φαντάσου να βαδίζεις αμέριμνος στους δρόμους της πόλης και ξαφνικά να πέφτει πάνω στου ένα αυτοκίνητο γεμάτο λαθρομετανάστες;