Και αυτόν τον μήνα κοντά σας το περιοδικό Αγορά … ζω Ξάνθη με πλούσια ύλη, κυκλοφορεί στην αγορά της Ξάνθης σε μία προσπάθεια ενημέρωσης των Ξάνθιωτών για τις επιχειρήσεις της του Νομού.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε τον Νοέμβριο συνεχίζεται.

Στις σελίδες του μέσα ο αναγνώστης εκτός από την ενημέρωση του για την ύπαρξη των Ξανθιώτικων επιχειρήσεων θα διαβάσει για τους ίδιους επιχειρηματίες, την πολιτική, την κοινωνία, σχόλια, Life Style και πολλά ενδιαφέροντα.

Η XANTHI TIMES ευχαριστεί τους φίλους επαγγελματίες που στηρίζουν την προσπάθεια και δεσμεύεται ότι μαζί με την XanthiTimes.gr θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Το περιοδικό Αγορά … ζω Ξάνθη γνωρίζοντας ότι το οικονομικό περιβάλλον είναι δύσκολο, προσπαθεί με λογικές τιμές, συνδυασμένες με την XanthiTimes.gr,  να φιλοξενήσει και να προβάλλει την προσπάθεια των επιχειρηματιών της Ξάνθης.

Όσοι από τους επαγγελματίες της Ξάνθης επιθυμούν την προβολή τους μέσα από τις σελίδες του Αγορά … ζω Ξάνθη και της XanthiTimes.gr μπορούν να τηλεφωνούν στο 2541 0 73116 καθώς και στο eimail info@xanthitimes.gr για να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, προσωπική ενημέρωση και φυσικά να γνωρίσουν τις ποιο ανταγωνιστικές τιμές προβολής της επιχείρησης τους.

Με εκτίμηση

από την Διεύθυνση.