Ούτε μία ούτε δύο, αλλά… επτά μπάρες διοδίων φαίνεται ότι σήκωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον δρόμο της για την Καλαμάτα, αρνούμενη να πληρώσει το αντίτιμο για τη διέλευση από τους αντίστοιχους σταθμούς διοδίων.

Συμπαθάτε με ρε παιδιά αλλά αυτές τις αριστερές λογικές εγώ δεν τις καταλαβαίνω. Μα είναι δυνατόν η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία ήταν πρόεδρος της Βουλής, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Αριστεράς να συμπεριφέρεται με αυτόν τόν τσαμπουκά, να δίνει το “καλό” παράδειγμα και να μην την “μπουζουριάζουν”

Τι ακριβώς κάνει, το αριστερό φρούτο; Περνά τα διόδια χωρίς να πληρώνει; Δηλαδή στέλνει το μήνυμα στους φουκαράδες τους πολίτες να παρανομήσουν; Δηλαδή αυτή η κυρία όταν γίνει Πρωθυπουργός – τρομάρα της- τι ακριβώς θα ψηφίσει; Να μην πληρώνουν οι πολίτες τα διόδια; Να γίνουν δηλαδή οι δρόμοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τώρα που πληρώνουμε διόδια πιάνουν τόπο… αλλά λέμε τώρα, χωματόδρομοι;  Κάτι λένε για την γυναίκα του Καίσαρα που δεν φτάνει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται.

Αυτή βέβαια είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη πλευρά του νομίσματος που αφορά το πόπολο … τι θα γίνει αν το παίξουν όλοι τσαμπουκάδες; Θα τους τσιμπήσει ο εισαγγελέας και αν δεν έχουν να πληρώσουν το πρόστιμο, θα πάνε “σούμπιτο” στο φρέσκο. Αυτή την κυρία γιατί δεν την τσιμπάνε οι εισαγγελείς;

Τελικά έχουμε πολλά να μάθουμε ως λαός από την “πρώτη φορά αριστερά”.