Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Διαβάζουμε ότι «ζυμώνουν» σύσκεψη πολιτικών αρχηγών.

Τώρα;

Γιατί;

Δεν είναι αργά τώρα που προσπαθεί το πολιτικό σύστημα να ξαναβρεθεί γύρω από ένα τραπέζι; Τώρα που έκαναν την ζημιά στον Ελληνικό λαό να βρεθούν οι πολιτικοί αρχηγοί και να πούνε τι;

Να βρούνε λύση σε τι;

Να μας πούνε τι;

Η Χρυσή Αυγή θα είναι μέσα ή κάποιοι από αυτούς τους ίδιους που προσπαθούν να μαζέψουν τους πολιτικούς αρχηγούς θα πούνε να …  ορίστε, εμείς θέλουμε να μαζευτούνε οι πολιτικοί αρχηγοί εκτός της Χ.Α. γιατί δεν είναι δημοκρατικό κόμμα. Θα ανακοπεί η προσπάθεια και μετά θα βγαίνουν να κατηγορούν τους άλλους που ήθελαν και την Χ.Α. ότι τορπίλισαν την σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων οπότε αυτοί ήθελαν αλλά οι άλλοι δεν ήθελαν.

Είναι ένα έργο που ο Ελληνικός Λαός έχει ξαναδεί.

Επιχειρήματα αυτού του είδους ο Ελληνικός Λαός έχει ακούσει και δει πολλά. Λύση στα προβλήματα που του φόρτωσαν δεν βλέπει.

Άντε και οι πολιτικοί αρχηγοί βρέθηκαν όλοι μαζί. Τι θα πούνε ή τι μπορεί να κάνουν;

Αυτή η σύσκεψη έπρεπε να είχε γίνει πολύ πριν τις εκλογές για τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Πριν ο Τσίπρας προκαλέσει τις Εθνικές εκλογές με αφορμή την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας.

Τώρα τι θα ζητήσει από τους αρχηγούς των κομμάτων;

Συναίνεση σε τι;

Στον αν μαζί με τους Ευρωπαίους «Εταίρες» θα σφίξει την θηλιά στο λαιμό μας και το ΔΝΤ;

Μέχρι τώρα αυτή η κυβέρνηση δεν άκουσε κανέναν και τίποτε με αποτέλεσμα αυτό που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες. Θέλει συνενόχους για να «λιώσει» και να συνθλίψει ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό ή θέλει και άλλη παράταση για να προλάβει να διορίσει όλο της το σόι;

Εκτιμούμε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έχουν αυτή την περίοδο καμία δουλειά να γίνουν συνένοχοι σε έγκλημα από την πλευρά της κυβέρνησης που είναι σε εξέλιξη.

Η καλλίτερη λύση είναι να προκηρυχτούν οι εκλογές και ο Ελληνικός Λαός που έγινε σοφότερος μετά και το «πρώτη φορά αριστερά» ας αποφασίσει.