ΘΕΜΑ: Απαγόρευση κυκλοφορίας- στάσης και στάθμευσης οχημάτων, την Κυριακή 02-04-2017  κατά την διεξαγωγή των δράσεων «Let’ s do it Greece»  στην πόλη της Δράμας.

 

 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ TΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Έχοντας υπόψη :

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 “Περί Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας”.
  2. Το γεγονός ότι την Κυριακή 02-04-2017 θα πραγματοποιηθούν δράσεις         « Let’ s do it Greece»  από τον Δήμο Δράμας και το Σωματείο ΑΜΕΑ Δράμας, στις οποίες θα συμμετάσχει πλήθος δημοτών-μαθητών και φορέων.
  3.  Το γεγονός ότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς, κατόπιν  εγκατάστασης ειδικής σήμανσης.
  4. Το γεγονός ότι η εν λόγω ρύθμιση αποτελεί έκτακτη περίπτωση και επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για αντιμετώπιση τελείως προσωρινής κατάστασης, από τις διατάξεις της παρούσας, δεν προκαλείται  δαπάνη σε βάρος του Δημοσίου και αποσκοπούντες στην αποτροπή ενδεχομένου ατυχήματος  και την προστασία των διερχομένων.

 

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1.-     Απαγορεύουμε την κυκλοφορία, την στάση και την στάθμευση των οχημάτων στις οδούς Γερολύμπου και Επικούρου από διασταύρωση με Θεμιστοκλέους έως Αν.Μακρή  τις ώρες 11.00΄ έως 14.00΄

2.-   Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα   τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του  Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.

3.-   Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

4.-    Η παρούσα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο και να αναρτηθεί στους συνήθεις τόπους δημοσίων ανακοινώσεων .

Συνελήφθη υπήκοος Πακιστάν ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στη Γερμανία με παραποιημένο έγγραφο

 

Συνελήφθη χθες (1-4-2017) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένου εγγράφου.

 

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα (1) παραποιημένο διαβατήριο, των αρχών του Πακιστάν, το οποίο και κατασχέθηκε.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.

 

  Σύλληψη υπηκόου Τουρκίας διωκόμενου με  Διεθνές  Ένταλμα Σύλληψης

 

Συνελήφθη χθες (1-4-2017) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος διώκεται με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, για απάτη και πλαστογραφία επισήμων εγγράφων.

 

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το παραπάνω Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

 

Συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στο νομό Καβάλας

 

Συνελήφθησαν χθες (1-4-2017), στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 8,2 γραμμαρίων, την οποία και κατέσχεσαν.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη Χρυσούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, ο 51χρονος, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου κατείχε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,8 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας και το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.