Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμο μετανάστη

 Συνελήφθη χθες (29-10-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, πλησίον του χωριού Κόμαρου Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 24χρονο διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε.  αυτοκίνητο, μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν την 27 και 28-10-2019, στους νομούς Έβρου και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ξάνθης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 38, 31 και 27 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τριάντα τρεις (33) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 38χρονο διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι οκτώ (28) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου και τον 31χρονο, ο οποίος όπως προέκυψε οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε προηγουμένως μεταβεί μαζί με τον 38χρονο συνεργό του στην περιοχή του Έβρου, όπου επιβίβασαν στο παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο τους μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, συνέλαβαν τον 27χρονο διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα, με αυτό, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου Συνελήφθη βραδινές ώρες της 27/28-10-2019, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 15χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε, την 26-10-2019 το βράδυ, από κοινού με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό της, αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από την πόλη της Κομοτηνής. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
 Σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη την 29-10-2019 το βράδυ, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 23χρονος αλλοδαπός, διότι καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή, δύο (2) φυτά κάνναβης, ύψους 30 και 80 εκατοστών καθώς επίσης κατείχε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,3 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.