Τι γίνεται με τις παιδικές χαρές;

 

Οι Ξανθιώτες έμειναν με την εντύπωση ότι τουλάχιστον οι πρώτες πέντε παιδικές χαρές θα ήταν έτοιμες σε ένα μήνα.

Επειδή ο μήνας πέρασε και πολλοί συνδημότες μας ζητούν να πληροφορηθούν αν μπορούν να πάνε τα παιδάκια τους να παίξουν στις παιδικές χαρές και σε ποιες.

Γιατί όπως πληροφορούμεθα, στην παιδική χαρά του Πάρκου της Μεξικανας έβαλαν λέει τα παιγνίδια, αλλά τα ξήλωσαν.

Επίσης όπως μας λένε στην παιδική χαρά που βρίσκεται πίσω από το θεατράκι της κεντρικής πλατείας απέναντι από τον ΟΤΕ, η πόρτα της παιδικής χαράς είναι ανοιχτή, πιθανών να αδειοδοτήθηκε, πιθανών κάποιος απλά να έκοψε την αλυσίδα και μπαίνουν τα παιδιά ανεξέλεγκτα που αν, Θεός φυλάξει, γίνει κανένα κακό, άντε να βρει το δίκιο του ο γονιός. Αν πάλι άνοιξε με την βούλα του δήμου τότε   εκεί μέσα γιατί δεν άλλαξε τίποτε και τα σκουπίδια πάνε σύννεφο;

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε των τεχνικών υπηρεσιών, Θωμά Ηλιάδη, μήπως έχετε την καλοσύνη να μας ενημερώσετε;

Πόσες και ποιες παιδικές χαρές λειτουργούν σύμφωνα με τον νόμο και κυρίως πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης για τις υπόλοιπες.

Είναι άξιο απορίας πώς ενώ ο δήμος εκδίδει Δελτίο Τύπου ακόμη και για τα κουνούπια που πετάνε στην πλατεία, «ξέχασε» να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Εκτός αν η δημοτική αρχή δεν θεωρεί ότι το να παίζουν τα παιδιά των Ξανθιωτών στις παιδικές χαρές που τους τις στέρησαν περίεργες, για να μην πούμε ανίκανες πολιτικές, της δημοτικής αρχής.

Και για να μην αρχίσει το ίδιο γαϊτανάκι ότι δηλαδή τις παιδικές χαρές τις στέρησαν οι προηγούμενοι, οι σημερινοί ας βρούνε λύση επιτέλους.

Και μη βαυκαλίζεστε ότι τώρα που χειμώνιασε, ποιος θα νοιαστεί να κατεβάσει το παιδί του στην παιδική χαρά, σας ενημερώνουμε ότι τα παιδάκια παίζουν όλες τις εποχές του χρόνου.