Όσες φιλότιμες προσπάθειες και αν κάνει η Αστυνομία της Ξάνθης για την πάταξη του “μικρού”εγκλήματος πάντοτε αυτό θα υπάρχει,

Αν η Κυβέρνηση δεν φροντίσει να μειώσει την ανεργία, να στηρίξει την κοινωνία που “φυτοζωεί” και δεν μειώσει την φορολογία στα είδη καπνού, θα υπάρχουν “τσαντάκηδες” και θα υπάρχει το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού.

 

Σύλληψη  για κλοπή  τσάντας Συνελήφθη, την 2-1-2017 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 39χρονος ημεδαπός, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσε από την κατοχή 44χρονης ημεδαπής μία τσάντα, η οποία περιείχε, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, η τσάντα και τα παραπάνω έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.
Σύλληψη  για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα-λαθραία τσιγάρα Συνελήφθη, την 2-1-2017 το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 43χρονη ημεδαπή, διότι, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι δύο (22) πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.