Απάντησε ο Δήμαρχος στους επικριτές του και τι είπε;

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Δεν ξέρω τι ακριβώς κατάλαβε ο δήμαρχος Ξάνθης από τις επιθέσεις που του γίνονται τον τελευταίο καιρό από τους αντιπολιτευόμενους σχετικά με τα Δελτία Τύπου που εκδίδει ακόμη και για τις λάμπες που αλλάζει στους δρόμους και ούτε θα πάρουμε του ενός την θέση ή του άλλου.

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Ορθώς αλλάζονται οι λάμπες στους δρόμους και καθαρίζονται τα αυλάκια και ο ορθώς ο δήμαρχος βρήκε αυτόν τον τρόπο να κοινωνεί το έργο του αλλά από την άλλη πλευρά όμως, γνώμη μας είναι ότι η φράσει «ενοχλούμε» μάλλον γράφτηκε εν βρασμώ και δείχνει ένα άγχος και μία αγωνία για το τι θα πει η αντιπολίτευση και τα μέσα ενημέρωσης.

Απλά να θυμίσουμε στον Δήμαρχο ότι είναι υποχρεωμένος να ανάβουν τα φώτα στους δρόμους και να είναι καθαρισμένα τα αυλάκια, όπως επίσης τον Ξανθιώτη δεν τον ενδιαφέρουν τι δηλώνουν τα μέλη της αντιπολίτευσης και τι γράφουν τα μέσα ενημέρωσης αλλά ο ίδιος τι αντιλαμβάνεται.

Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι παρ όλο που το Υπουργείο παιδείας έκανε υποχρεωτικό το μάθημα της κολύμβησης, η Ξάνθη έχει κλειστό κολυμβητήριο.

Δεν ενδιαφέρει τον Ξανθιώτη πόσο δύσκολο ήταν όταν η δημοτική αρχή παρέλαβε το κολυμβητήριο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή τι ακριβώς παρέλαβε στο θέμα του παρκινγκ ή τι έγινε με τις παιδικές χαρές.

Σημασία για τον Ξανθιώτη έχει ότι το κολυμβητήριο είναι κλειστό, το δημοτικό παρκινγκ είναι επίσης κλειστό και είναι άγνωστο πότε και αν ανοίξουν όλες οι παιδικές χαρές.