ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Λιανίδης 9

ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ.

 

Την Πέμπτη ήταν εδώ ο κ. Κουρουπλής στην μάζωξη που έκαναν οι δήμαρχοι. Τους άκουσε, κάτι μουρμούρισε ότι τάχα μου θα κοιτάξει τα θέματα και τις προτάσεις τους μετα… φυσικά έφυγε.

Τώρα όσες προτάσεις και αν κάνουν οι δήμαρχοι της ΑΜΘ ξέρουν πώς θα φάνε φόλα.

Και αύξηση δεν θα δούνε στο μισθό τους και λαθρομετανάστες θα  φέρουν κι άλλους και ο «κόφτης» θα  τους κόψει το λαιμό.

Μάλλον οι δήμαρχοι της ΑΜΘ θα πρέπει να ευχαριστούν τον θεό που ο ευλογημένος ΣΥΡΙΖΑ κουβεντιάζει μαζί τους. Θέλουν και δεσμεύσεις;

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πώς κατά την διάρκεια της συζήτησης των δημάρχων με τον Κουρουπλή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είδαμε και προοδευτικό πρωτοκλασάτο δημοσιογράφο κολλητά στον Ζειμπέκ. Τόσο κολλητά που όλοι φοβηθήκαμε μη πιάσουν κοριούς. Εντάξει αγαπητέ συνάδελφε. Δικός σου είναι ο Ζειμπέκ. Δεν σου τον παίρνει κανένας.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Καλά που είναι και το ΔΣΣ και βλέπουν δωρεάν εξετάσεις οι κάτοικοι στα Πομακοχώρια γιατί αν περίμεναν από το ΕΣΥ του ΣΥΡΙΖΑ άστα να πάνε.

 

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ

Στο Ωραίο της Ξάνθης την Παρασκευή το πρωί το ΔΣΣ τίμησε τους νεκρούς που προέρχονται από την Ορεινή Ξάνθη.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Την Παρασκευή επίσης είχαμε στην Ξάνθη την άλλη Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που έπιασε κολητιλίκια με τον δήμαρχο, ελέω κοινωνικής εργασίας λένε, αλλά τόσο;

Εν πάση περιπτώσει, σημασία έχει ότι ο δεξιός δήμαρχος της Ξάνθης, πείρε από τους γιαλαντζή αριστερούς ένα πρόγραμμα για να ενισχυθεί η Ξάνθη. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον προτιμήσουν.

Ελπίζουμε όχι το 98% των προσλήψεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να γίνει μία ποιο δίκαια κατανομή.

Να μπορέσουν βρε αδελφέ από τους 500, να μπούνε και 5 αξιοκρατικά. Τους άλλους ας τους βολέψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουν αυτοί. Αν δεν ξέρουν, οι περιπλανώμενοι του ΠΑΣΟΚ θα τους μάθουν. Έχουν πείρα αυτοί.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.

Από 1 έως και 21 Ιουνίου γράψτε τα παιδιά σας στα δημοτικά σχολεία της Ξάνθης.