Προέχει η ενότητα του κόμματος μετά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ τόνισε χθες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιγνατιάδης Γεώργιος.
Ο οποίος στην συζήτηση που είχαμε, είπε ότι πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι φίλοι της ΝΔ στην εκλογική διαδικασία.
Ανέφερε ότι θα στηθούν 12 κάλπες σε αντίστοιχα εκλογικά τμήματα όπως 6 στον δήμο Ξάνθης ήτοι 3 στο Εργατικό Κέντρο, 2 στο Κέντρο Πολιτισμού και 1 στην Σταυρούπολη στο ΚΕΠ.
Στην Σμίνθη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης. Μία στο Εράσμιο του Δήμου Τοπείρου και στους Τοξότες άλλη μία.
Στον δήμο Αβδήρων θα στηθούν τρεις κάλπες ήτοι μία στα Άβδηρα, μία στην Γενησέα και μία στο Σέλερο.
Το 3ευρω πληρώνετε μόνο μία φορά και αν οι εκλογές πάνε στην δεύτερη Κυριακή δεν πληρώνετε με την σημείωση ότι όπου ο πολίτης ψήφισε την πρώτη Κυριακή υποχρεωτικά θα ψηφίσει και την δεύτερη.
Δικαίωμα ψήφου έχουν οι πολίτες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί και θα τελειώσει στις 7 το βράδυ.
Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ζήτησε τα χρήματα που θα καταθέσουν οι ψηφοφόροι να περάσουν στις ΝΟΔΕ για να καλύψουν ανάγκες τους αλλά, αυτή η πρόταση, όπως και πολλές άλλες δέν πέρασε, όπως, άφησε να εννοηθεί ότι δεν λαμβάνονται υπ όψη και άλλες προτάσεις από τα κεντρικά.
Εκπρόσωποι των υποψηφίων στην Ξάνθη ορίστηκαν Ο Π. Λύρατζης του κ. Μειμαράκη, ο κ. Βώβος του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Μιχαήλ του κ. Γεωργιάδη και ο κ. Πουσπουρίκας του κ. Τζιτζικώστα που όπως πληροφορούμεθα στην Βόρειο Ελλάδα και Ήπειρο πάει πολύ καλά.