Ο πρόεδρος της Τελείας, Α. Γκλέτσος, ο οποίος την Παρασκευή δήλωσε στο XANTHI CHANNEL ότι συνεργάτης του και υποψήφιος του κόμματος του, οικονονομοόγος, θα αναλάμβανε δωρεάν την στήριξη των πολιτών για τα κόκκινα δάνεια, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ότι ο κ. Μαρίνης, έφυγε από το κόμμα του.
“Ζητάμε συγγνώμη σαν ΤΕΛΕΙΑ από όλους τους ενδιαφερόμενους.
Ο κύριος Μαρίνης , ο ειδικός οικονομολόγος με την ομάδα του που είχε αναλάβει την πρωτοβουλία στήριξης των συμπολιτών μας με τα κόκκινα δάνεια και που θα κατέβαινε πρώτος στο ψηφοδέλτιο στο Νομό Αττικής (Υπόλοιπο), σε εκλόγιμη δηλαδή θέση (θα γινόταν βουλευτής), αμέσως μετά την απόφασή μας, για τους αντικειμενικούς λόγους που έχουμε, πει να μην κατέβουμε, και παρόλο που είχαμε ενθουσιαστεί όλοι με το λεγόμενο τεχνοκρατικό ακτιβισμό που ο ίδιος θα εμφυσούσε στην ομάδα των συνεργατών του, αποφάσισε από σήμερα ότι εγκαταλείπει την προσπάθεια.
Τα συμπεράσματα δικά σας και ένα μεγάλο συγγνώμη.
Συνεχίζουμε οι υπόλοιποι με τον ακτιβισμό του Harvard να έχει πηδήξει πρώτος από το πλοίο αλλά με τον ακτιβισμό που εμείς ξέρουμε να παραμείνει στη θέση του μέχρι τελευταίας ανάσας”.