ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

– Πολύ καλή συνεργασία με τους όμορους δήμους,
– Ξεκαθάρισμα των οικονομικών του δήμου.
– Οι ΘΛΕ πραγματοποιήθηκαν χωρίς προσκόμματα, μπήκε σε τροχιά η συζήτηση για του χρόνου,
– Η Πόλις ονείρων ξεκινά
– Οι γιορτές παλιάς πόλης σχεδιάζονται
– Δράσεις για την υγεία των δημοτών της Ξάνθης
– Καθαριότητα
– Ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έγκαιρα και σε λογικό πλαίσιο
– Η Πολιτική Προστασία στο «πόδι» – Στέκεται στο πλευρό της.
– Αδέσποτα, έχουν δρομολογηθεί λύσεις.
– Πράσινο. Ενίσχυση, ενθάρρυνση για μία όμορφη πόλη, χρηματοδότηση.
– Πρόσληψη Ειδικών Συμβούλων μέσω διαφανών διαδικασιών
– Ορθή χρήση των χρημάτων των δημοτών.
– Ως δήμαρχος – ανεξάρτητα από τα προσωπικά πολιτικά πιστεύω του – λειτουργεί ακηδεμόνευτα και μακριά από πολιτικές «υποχρεώσεις» και αγκυλώσεις.
ΤΕΛΟΣ η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη μάχη με την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ» βρίσκει τον δρόμο της.

Είναι γεγονός ότι ο κόσμος της Ξάνθης, μετά από μία χλιαρή πενταετία και κακή έως κάκιστη 4ετία του Μ. Τσέπελη και χαμένα 10 χρόνια στην ουσία για τους Ξανθιώτες εξ αιτίας κακών επιλογών και κάκιστης διαχείρισης – ήθελαν και θέλουν από την νέα διοίκηση, αν μη τι άλλο, να τους σεβαστεί και να κάνει λίγο καλύτερη την καθημερινότητά του.

Ο νέος δήμαρχος Στράτος Κοντός, που αντιλήφθηκε έγκαιρα τις ανάγκες των Ξανθιωτών, προεκλογικά, στάθηκε απέναντί τους έντιμα και δεν τους έταξε λαγούς με πετραχήλια, κάτι που εκτιμήθηκε δεόντως.

Σύμφωνα με την καταγραφή της συμπεριφοράς των Ξανθιωτών, το ποσοστό που αποφάσισε να στηρίξει τον Στράτο Κοντό δεν έχει απώλειες.
Με λίγα λόγια, οι Ξανθιώτες, τέσσερις περίπου μήνες μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Στράτο Κοντό, δείχνουν να μην το έχουν μετανιώσει και παρακολουθούν, αυτό το καταγράφουμε για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, συμπεριφορές του ιδίου και των στενών συνεργατών του.
Ο Στράτος Κοντός, πορεύεται στην λογική του σεβασμού απέναντι στους δημότες του και η προσπάθεια που γίνεται από τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες, άρχισε και αποδίδει καρπούς.
Αν οι υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης εντατικοποιηθούν λίγο περισσότερο, το αποτέλεσμα σε 2 χρόνια θα είναι άριστο.
Καταγράφουμε μία καλή συνεργασία των πολιτικών προϊσταμένων και των υπηρεσιών στον δήμο Ξάνθης όπου απαιτείται χρόνος για να περάσει και αυτό στην καθημερινότητα των δημοτών. Θέλει τον χρόνο του και οι εργαζόμενοι να αντιληφθούν ότι η νοοτροπία του «κομματάρχη» υπαλλήλου πέρασε.

ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ: Μικρός αλλά σημαντικός αριθμός αντιδημάρχων, δεν απαντά στα τηλέφωνα. Αντιληπτό ότι το έργο που έχουν επιφορτισθεί είναι μεγάλο, αλλά, οι δημότες θέλουν ενημέρωση

Α.Π.