– Ποιοτικό νερό Ύδρευσης
– Αποχέτευση
– Ασφαλτοστρώσεις
– Αγροτικοί Δρόμοι
-Παιδικές χαρές
– Τουριστική ανάταξη Τέμπη, Κοτζά Ορμάν, Δέλτα του Νέστου
– Αρδευτικό
-Διάθεση κτημάτων στους Αγρότες
-Εισροή χρηματοδοτήσεων
-Ασφαλείς παραλίες
-Ενθάρρυνση επένδυσης ακινήτων σε Βουλγάρους
-Ενθάρρυνση επενδυτών – επιχειρήσεων στην επικράτεια του δήμου του
-Επιλογή συνεργατών
-Σύμπνοια και στήριξη των νέων πολιτικών του συνδυασμού του
-Ανάθεση καθηκόντων
-Ισομερείς παρεμβάσεις σε όλους τους οικισμούς
– Συνεργασία με τούς όμορους δήμους και την Περιφέρεια.
– Πρωτοπορεία και αξιοποίηση των πόρων κομποστοποίηση από τα φύκια
Αδέσποτα σε αναμονή της χρηματοδότησης και λύση του προβλήματος

Θωμάς Μίχογλου μία τοπική πολιτική προσωπικότητα που δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν άγεται και φέρεται από εξωγενής παράγοντες και είναι προσηλωμένος στην δουλειά του, σε μία προσπάθεια να μην μείνει κανένας οικισμός του Αγροτικού Δήμου που προΐσταται έξω από τον σχεδιασμό.

Η αλήθεια είναι ότι κυνηγήθηκε σε προσωπικό επίπεδο με υπόβαθρο την πολιτική του εξόντωση και η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, δικαίωσε την μέχρι σήμερα παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό του τόπου.

Θωμάς Μίχογλου ντόμπρος ξεκάθαρος, δουλεύει ευσηνήδητα και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των δημοτών του ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Είναι κάθε μέρα στο μετερίζι του και προσπαθεί για το καλύτερο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι οι συντοπίτες του τον αναδεικνύουν από το 2002 στα δημοτικά αξιώματα, μέχρι και το υψηλότερο βάθρο, αυτό του δημάρχου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στις εκλογές του 2023, κατέβηκε ως ο μοναδικός συνδυασμός, ακόμη μία πρωτιά για τον δήμαρχο Θ. Μίχογλου, αφού ο Δήμος Τοπείρου, ήταν μεταξύ των 3-4 δήμων πανελλαδικά που στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε ένας και μοναδικός συνδυασμός – ο δικός του – και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού ο μεγαλύτερος αριθμός των πολιτικών του αντιπάλων, ενσωματώθηκε στον δικό του συνδυασμό.

Από το 2002 επανεκλέγεται συνεχώς, συμμετέχοντας ανελλιπώς σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, καταθέτοντας σειρά ερωτήσεων, επερωτήσεων και προτάσεων, τροφοδοτώντας τον με την απαραίτητη εμπειρία, για να μπορεί σήμερα, να διοικεί τον δήμο του απρόσκοπτα, δίκαια και το κεφάλι ψηλά.
Οι ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου σε όλη την έκταση του δήμου του, βρήκαν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που στηρίζει τον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό με παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις που προτρέπουν τους συνδημότες του να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιρικών σωματείων και ως πρώην ποδοσφαιριστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού επί μία εικοσαετία, αλλά και ως διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, ομάδων UEFA Β’ Κατηγορίας και που στο παρελθών, διετέλεσε προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες της Ξάνθης.
Όμως, η προσπάθεια του να προσφέρει στα κοινά δεν σταματά εδώ, αφού διετέλεσε επί μια δωδεκαετία Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης.

Σε μία προσπάθεια να μην ξεφύγουμε από το ουσιαστικό πολιτικό του έργο, κάναμε αναφορά στην προσωπικότητα του δημάρχου Θ. Μίχογλου και αυτό γιατί, στο πρόσωπο του δημάρχου, ο παρατηρητής, καταγράφει το ποιόν του, που λέει ότι, δεδομένων των συνθηκών, η πολιτική που παράγεται, είναι και θέμα χαρακτήρα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ