Επιμένει στην άποψη του ο Δ. Βορίδης ότι ο αρχηγός της παράταξης της Κοινωνίας Δημοτών πρέπει να εκλεγεί από τους 110 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των προηγούμενων εκλογών και δηλώνει βέβαιος ότι αν συνεχίσει να λειτουργεί έτσι όπως λειτουργούσε η παράταξη οδηγείται στην αποδιοργάνωση. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει, ο συνδετικός κρίκος της παράταξης ήταν ο Χ. Πούλιος ο οποίος είχε την δική του φιλοσοφία και οδηγούσε την παράταξη σύμφωνα με αυτήν, αν πρόκειται να συνεχίσει η παράταξη την ίδια φιλοσοφία, τότε γιατί να μην έμενε στην παράταξη αρχηγός ο ίδιος;
Πρέπει να υπάρξει σύμπλευση να αναγεννηθεί μία δυνατή παράταξη για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον δήμο στις επόμενες εκλογές.
Τέλος, μιλώντας για την γενικότερη πολιτική σκηνή ανέφερε ότι οι εκλογές είναι κοντά και ότι λείπει ο πατριωτισμός των Ελλήνων. Με δεδομένο ότι η Ελλάδα έγινε στίβος σύγκρουσης συμφερόντων, συνέχισε, θα πρέπει να μπούνε αρχές με βάσει τις εξωτερικές πιέσεις που δέχεται η Χώρα μας. Δηλώνει απογοητευμένος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν βλέπει φώς στο τούνελ. «Το μίγμα των μέτρων δεν βγαίνει. Ισοδύναμα; Μας δουλεύουν και με 1,5εκ. ανέργους δεν βρίσκεις 100 δις επενδύσεις. Ίσως θα μπορούσε να λυθεί μέρος των προβλημάτων με την άμεση πάταξη της γραφειοκρατίας αλλά με την σημερινή λογική υπερπροστασίας του Δημοσίου από την πλευρά της κυβέρνησης είναι δύσκολο έως αδύνατο».