«Αγώνας “ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2024” της 7/4/2024»

 Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης στα πλαίσια του ΚΥΠΕΛΟΥ Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος 2024, και του Επάθλου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το Κολυμβητήριο Ξάνθης, τον αγώνα Αυτοκινήτων “ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2023”.

 Οι κανόνες συμμετοχής στους αγώνες Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων μετά την υποχρεωτική χρήση Κάρτας Υγείας από τους Αθλητές ΑΛΛΑΞΕ!!!

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εκδώσει την προβλεπόμενη από το Νόμο Κάρτα Υγείας και να έχουν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα εκδίδοντας τουλάχιστον δελτίο τύπου Δ. Όσοι διαθέτουν δελτία τύπου Α, Β ή ετήσιο Δ γνωρίζουν τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής και για αυτούς είναι εύκολη η σχετική διαδικτυακή Δήλωση συμμετοχής. Την Κάρτα Υγεία θα πρέπει να την προσκομίσουν στο Διοικητικό Έλεγχο του αγώνα.

Για όλους τους υπόλοιπους μπορούν να καλούν στο 6936621300 για περισσότερες πληροφορίες ή να προσέλθουν στα γραφεία την ΑΛΕΞ (πίσω από τη Δημοτική Αγορά) την Παρασκευή 5/4/2024 (ώρες 21:00 έως 23:00) ώστε να τους διευκολύνει το προσωπικό της ΑΛΕΞ στη δήλωση συμμετοχής.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • το δίπλωμα οδήγησης,
  • την αστυνομική ταυτότητα και
  • την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα λάβουν μέρος.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να είναι στο χώρο του αγώνα το αργότερο στις 9:00π.μ. το πρωί της Κυριακής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 11.00 π.μ..

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ο Αντιπρόεδρος
Αναστάσιος Καρκάνης