Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι το Παράρτημα διοργανώνει εκδήλωση : «Κοπή της Βασιλόπιτας Παραρτήματος 2024-Βράβευση Αριστούχων των Μαθητών/τριών», που θα γίνει στη ΛΑΦΞ, στις 27 Ιαν. 24 (ΣΑΒΒΑΤΟ), από 20:45 ώρας. Στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε μουσικοχορευτική βραδιά, με τη συνδρομή της Στρ. Μουσικής του Δ’Σ. Στρατού.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται και διαχρονικά συμμετέχουν: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, ο Στρατηγός Διοικητής Δ’Σ.Στρατού, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης και ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Η συμμετοχή σαςθα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για το ΤΣ ενώ θα προσφέρει στα μέλη μας, που μένουν ή βρίσκονται στην Ξάνθη, την ευκαιρία να συναντηθούμε, όπως και να τιμήσουμε τα παιδιά των συναδέλφων μας, που διακρίθηκαν τον περασμένο χρόνο, καθώς επίσης και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, στο φιλόξενο χώρο της ΛΑΦΞ..

Το κόστος της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: είναι 15,00 ΕΥΡΩ/άτομο. To Πρόγραμμα και το μενού επισυνάπτεται.

Παρακαλούμε για την εμπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής (με email,επίσκεψη στα Γραφεία, κλπ), όπως και τη δήλωση όλων των ονοματεπώνυμων συντροφιάς στο τραπέζι σας, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία της εκδήλωσηςΤηλέφωνα Δηλώσεων (κινητά) :

 α. Πρόεδρος                : 6937409943

             β. Αντιπρόεδρος         :  6937075783

 γ. Γραμματέας :  6951261171

Οι γονείς των   αριστούχων, παρακαλούνται να ενημερώσουν τα τέκνα τους.

Δηλώσεις Συμμετοχής: μέχρι και 22 Ιαν.2024, με email, FAX, τηλέφωνο ή  επίσκεψη στο Γραφείο. Πώληση Προσκλήσεων : από 15 Ιαν.2024.

 

Σχεδιάγραμμα διάταξης τραπεζιών θα σας κοινοποιηθεί με νεότερο μήνυμα.

Για την επιλογή των τραπεζιών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δηλώσεων.