Ώρες συνάντησης κοινού αποφάσισε η κ. Μπρίκα

Στην ανακοίνωση που λάβαμε από την αντιπεριφέρεια Ξάνθης αναφέρετε ότι προσεχώς η κ. Μπρίκα θα εφαρμόσει ωράριο στις συναντήσεις της, όπου βεβαίως και δεν διευκρινίζεται στην σχετική ανακοίνωση αν μέσα σε αυτό το ωράριο που θα ανακοινώσει θα δέχεται τους πολίτες άκριτα – όπως π.χ. στα εξωτερικά ιατρεία – σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο της ή κάποιος από τους στενούς συνεργάτες της θα κρίνει αν ο λόγος της επίσκεψης του αφορά την αντιπεριφερειάρχη για επίλυση προβλήματος που αδυνατούν να φέρουν σε πέρας οι υπηρεσιακοί παράγοντες ή απλά ο πολίτης περνούσε και είπε να πει μια καλημέρα.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι σαφέστατα και η ηγεσία θα πρέπει να μαθαίνει τα προβλήματα των πολιτών από πρώτο χέρι, όμως οι ανάγκες της Π.Ε. είναι μεγάλες, καταχωρημένες και συγκεκριμενοποιημένες από τον προηγούμενο αντιπεριφερειάρχη  και φυσικά θα χρειαστεί χρόνος προετοιμασίας των νέων  θεμάτων και φυσικά την προτεραιοποίηση αυτών.

Αντιλαμβάνονται όλοι την καλή πρόθεση της κ. Μπρίκας, αλλά να θυμίσουμε ότι ο χειμώνας είναι μπροστά και η Πολιτική Προστασία θα πρέπει να ενισχυθεί, να συνεχισθεί ο καθαρισμός των ποταμιών και των ρυακιών, τα παιδιά συνεχίζουν να πηγαίνουν τα σχολεία και θα πρέπει να συνεργασθεί με το ΚΤΕΛ, οι αναδασμοί πρέπει να συνεχιστούν, το Εθνικό οδικό  δίκτυο έχει προβλήματα που πρέπει κάποιος να ασχοληθεί και πάει λέγοντας.

Άρα καλή η πρόθεση της κ. Μπρίκας αλλά οι ανάγκες του νομού δεν περιμένουν.