Να μην ξεχάσουμε να θυμίσουμε στον Ερντογάν ότι στην Θράκη υπάρχει Μουσουλμανική Μειονότητα

Ειλικρινά δεν ξέρω τι του λένε του φίλου μας «Έρντι» εκεί στου Μαξίμου και κάνει τα «καλαμπουράκια» του μιλώντας για τουρκική μειονότητα στην Θράκη και που όλοι εμείς εδώ στην Θράκη, ανεξάρτητα σε ποιον Θεό πιστεύουμε, ξέρουμε πολύ καλά που το πάει το θέμα ο γείτονας, όπως επίσης ξέρουμε πολύ καλά, πόσο αίμα χύθηκε στο Κόσοβο εξ αιτίας αυτών των λογικών.

Θα θέλαμε να πούμε στου Μαξίμου που καβάλησαν τα καλάμια και σαν πιστά «τσιράκια» άλλων «φίλων», εκτελώντας πιστά τις εντολές τους, ότι η Θράκη δεν πουλιέται, δεν παζαρεύεται και αυτό το μήνυμα πρέπει να σταλεί με οποιονδήποτε τρόπο σε κάθε κατεύθυνση.

Άρα λοιπόν αγαπητέ «Έρντι», καλά θα κάνεις να το καταλάβεις, να σταματήσεις να ρίχνεις μαύρα πολλά εκατομμύρια στην Θράκη, με σκοπό να φτάσεις σε μία δημοκρατία τύπου Κόσοβο.

Όσο για τον «άνετο» Μητσοτάκη, το επιτελείο του και την αγαπητή «Ντόρα» που βλέπουν μέσα από τα «κολλιτιλίκια με τον Ερντογάν κάποια οφέλη που δυστυχώς οι Θρακιώτες δεν τα βλέπουν, καλό είναι να ξεκαθαρίσουν το παιγνίδι σε επίπεδο πράξεων και όχι σε επίπεδο δηλώσεων.
Μακρυά από την Θράκη.